Δ. Βαρτζόπουλος: Η συγκοινωνιακή κάλυψη της υπαίθρου της Θεσσαλονίκης

Με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, κ. Τσιώλη Στέφανο αφ´ενός και  τον Πρόεδρο, κ. Ι. Καλογερούδη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Ι. Τόσκα, του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης ( ΟΣΕΘ) αφ´ετέρου, συναντήθηκε ο Βουλευτής ΝΔ Β´ Θεσσαλονίκης Δ. Βαρτζόπουλος.

Θέμα των συναντήσεων ήταν η ανάληψη από τα ΚΤΕΛ σημαντικού συγκοινωνιακού έργου στον Νομό με προμήθεια μεγάλου αριθμού νέων οχημάτων και πρόσληψη του απαραίτητου επί πλέον προσωπικού. Ο κ. Βαρτζόπουλος ευχαρίστησε τις Διοικήσεις του ΚΤΕΛ και του ΟΣΕΘ για τον ταχύ και αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο υλοποιούν τις αποφάσεις της Κυβέρνησης. Ο νέος σχεδιασμός και θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες της υπαίθρου αλλά και θα δώσει την ευκαιρία στον ΟΑΣΘ να προσφέρει περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στον αστικό και περιαστικό ιστό.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τα προβλήματα, που έχουν προκύψει στις περιοχές με καταυλισμούς προσφύγων και μεταναστών. Οι ηγεσίες των φορέων διαβεβαίωσαν τον βουλευτή, ότι μόλις ολοκληρωθεί το έργο, θα υπάρξει πρόβλεψη για επαρκή και κατάλληλα σχεδιασμένα δρομολόγια, ώστε να εξυπηρετείται πλήρως ο πληθυσμός και να καλύπτονται  οι ιδιαίτερες ανάγκες αυτών των περιοχών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *