Δήμαρχος Χαλκηδόνος: Απαράδεκτη η στάση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Δήλωση Δημάρχου Χαλκηδόνος για την απαράδεκτη στάση παρατάξεων της αντιπολίτευσης

Συνεχίζοντας τον πολιτικό τους κατήφορο, οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης των κ.κ. Μηντσιούδη και Σαραφίδη, απείχαν για πολλοστή φορά, από μια ακόμη κρίσιμη για τον Δήμο μας, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μη σεβόμενοι το ρόλο τους ως Δημοτικών Συμβούλων.

Επιδεικνύοντας υποτιμητική και απαξιωτική συμπεριφορά, απέναντι στο θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου και προσβάλλοντας βάναυσα τους πολίτες που εκπροσωπούν, επικαλούνται διάφορες αστείες δικαιολογίες, φανερώνοντας τις πραγματικές τους προθέσεις για παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου.

Είναι πλέον πασιφανές και αντιληπτό από κάθε πολίτη πως οι συγκεκριμένες παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, προσπαθούν με κάθε ανύπαρκτο πρόσχημα και λόγο, να μπλοκάρουν την ομαλή διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου και να παρακωλύσουν το έργο της Δημοτικής Αρχής.

Εμείς ως νέα Δημοτική Αρχή, σεβόμενοι την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας, παραμένουμε προσανατολισμένοι στους στόχους μας και εργαζόμαστε για το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών μας. Συνεχίζουμε το έργο μας με περισσότερο πείσμα και επιμονή, παρά τη λυσσαλέα προσπάθεια παρεμπόδισής του από κάποιους.

Είναι όμως η ώρα της υπευθυνότητας και της σοβαρότητας. Είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης για την καθεμία και τον καθένα και του απεγκλωβισμού του από ανεύθυνες στάσεις και μικροπολιτικές πρακτικές εξυπηρέτησης ορισμένων προσωπικών συμφερόντων.

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος
Αναγνωστόπουλος Σταύρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *