Τριγμοί στην παράταξη του κ.Τσουκνιδά; Κώστας Χούλιας για Δήμο Χαλκηδόνος:”Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει”

Σε δημόσια καυστική κριτική σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε χθες ο δημοτικός σύμβουλος κ.Κώστας Χούλιας. Αναφερόμενος στο θέμα των συνοριοφυλάκων που έχει συζητηθεί σε πρόσφατα δημοτικά συμβούλια, ο κ.Χούλιας εξαπέλυσε τα “βέλη του” προς την διοίκηση του Δήμου,  κατηγορώντας την ουσιαστικά για κωλυσιεργία .Θυμίζουμε ότι μέχρι πρότινος ο κ.Χούλιας υπήρξε στενός συνεργάτης του κ.Τσουκνιδά και πρόεδρος του ΝΠΔΔ.

houl2Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την  ανάρτηση του κ.Χούλια

 

“Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δέλτα με ομόφωνη απόφασή του προχώρησε στην παραχώρηση κτιρίου για τη στέγαση Αστυνομικού Τμήματος στα Διαβατά, αντιλαμβανόμενο την ανάγκη για αυξημένη αστυνόμευση στην περιοχή. Με τις ενέργειές του ο Δήμαρχος κος Φωτόπουλος πέτυχε τη λειτουργία ΤΡΙΩΝ αστυνομικών τμημάτων στα διοικητικά όρια του Δήμου του.
Στο Δήμο Χαλκηδόνος από τον Ιούνιο 2015 οι συνοριοφύλακες του Αγίου Αθανασίου ζητούν από το Δήμο μας εγγράφως την παραχώρηση χρήσης δημοτικού κτιρίου για τη μετεγκατάστασή τους και συγκεκριμένα το κτίριο της πρώην αποθήκης της ΚΥΔΕΠ στο Βαθύλακο. Θα περίμενε κανείς να γινόταν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, προκειμένου να παραμείνει η συγκεκριμένη υπηρεσία στο Δήμο μας, δεδομένης και της προσφυγικής κρίσης που πλήττει την περιοχή μας. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν έχει ληφθεί αντίστοιχη απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκηδόνος παρά την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση για παραχώρηση του κτιρίου αυτού από το Τοπικό Συμβούλιο Βαθυλάκου.

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει.”

 

houl1

One comment

  1. Ποιος ειναι αυτος;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *