Δήμος Χαλκηδόνος: Επίσκεψη του βουλευτή κ.Βαρδαλή στις πληγείσες περιοχές από τις πρόσφατες πλημμύρες

Από την κομματική οργάνωση του ΚΚΕ Κουφαλίων λάβαμε και δημοσιεύουμε  το παρακάτω δελτίο τύπου

Ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Σάκης Βαρδαλής, μαζί με αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Κουφάλιων του Κόμματος, επισκέφτηκε, την Δευτέρα 20.11.2017, τις πληγείσες περιοχές του Δήμου Χαλκηδόνος από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Είδε από κοντά τις καταστροφές σε αγροτικές παραγωγές καθώς και της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου, όπως επίσης και τα επίμαχα σημεία όπου χρειάζονται άμεσα αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χαλκηδόνας κ. Γιάννη Τσουκνιδά και τον Αντιδήμαρχο κ. Μαυρουδή Μιντσιούδη, απ’ τους οποίους ενημερώθηκε για την έκταση των ζημιών καθώς και για τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα που πρέπει άμεσα να γίνουν ώστε να μην έχουμε επανάληψη των ίδιων και μεγαλύτερων καταστροφών στη περιοχή.

Ο Σάκης Βαρδαλής, αφού επισήμανε ότι οι πλημμύρες και στην περιοχή του Δήμου Χαλκηδόνας είναι αποτέλεσμα τόσο της παρέμβασης του ανθρώπου όσο και της ανυπαρξίας των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων, τις διαχρονικές ευθύνες όλων των μέχρι σήμερα Κυβερνήσεων, δεσμεύτηκε να πάρει πρωτοβουλίες το ΚΚΕ, και μέσα στη Βουλή, για την προώθηση και επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των φορέων του Δήμου για την υλοποίηση των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων, ώστε να μη έχουμε με την πρώτη βροχή ξανά τα ίδια ή και μεγαλύτερα προβλήματα.

2 comments

  1. Και που ήρθε τί έγινε;;; μήπως πλησιάζουν εκλογές;;;

  2. Καμιά τρύπα βουλώστε στους δρόμους κι αφήστε τα λόγια τα μεγάλα. .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *