Δήμος Χαλκηδόνος: Σε ετοιμότητα για την επαναλειτουργία Γυμνασίων και Λυκείων-

Δήμος Χαλκηδόνος: Σε ετοιμότητα για την επαναλειτουργία Γυμνασίων και Λυκείων-  Ολοκληρώθηκε η διανομή μασκών πολλαπλών χρήσεων
Σε πλήρη ετοιμότητα για την ομαλή επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την ερχόμενη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021 βρίσκεται ο Δήμος Χαλκηδόνος και η Αντιδημαρχία Παιδείας.
Όπως ανέφερε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Μαρία Κωστοπούλου η επανέναρξη των Γυμνασίων και των Λυκείων γίνεται με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, καθώς οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί επιστρέφουν σε καθαρές και ασφαλείς αίθουσες. «Καθ’ όλη την περίοδο που τα σχολεία παρέμεναν κλειστά, ο Δήμος προχώρησε σε απολυμάνεις και καθαρισμούς καθώς και σε εργασίες συντήρησης, ελαιοχρωματισμούς και επισκευές, όπου υπήρχε ανάγκη. Τόσο τα Γυμνάσια, όσο και τα Λύκεια του Δήμου μας θα λειτουργήσουν με την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων και των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν οριστεί», δήλωσε η κα Κωστοπούλου.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε από την αρμόδια Αντιδημαρχία Παιδείας και τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Χαλκηδόνος σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, η διανομή της δεύτερης παρτίδας μασκών πολλαπλής χρήσης, που προορίζονται για μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Πρόκειται συνολικά για 10.880 μάσκες, εκ των οποίων οι 5.660 διανεμήθηκαν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και 5.220 σε μαθητές και εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κάθε μαθητής και κάθε εκπαιδευτικός θα παραλάβει από δυο επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες ατομικής προστασίας.
Την όλη διαδικασία συντόνισε η Αντιδήμαρχος Παιδείας με τη βοήθεια των προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *