Δήμος Χαλκηδόνος:Εισήγηση του Δημάρχου στην ΠΕΔ αναφορικά με τον ΟΑΣΘ

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Εισήγηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κατέθεσε την Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδάς, αναφορικά με την προβληματική εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου μας από τον ΟΑΣΘ.

Ο Δήμαρχος, εισηγούμενος το 11ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, ενημέρωσε εκτενώς το Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. για την έντονη ταλαιπωρία που αντιμετωπίζουν οι δημότες μας λόγω της κατάργησης δρομολογίων και των συχνών μηχανικών βλαβών των λεωφορείων τόσο της βασικής γραμμής 81Α (ΚΤΕΛ – Άγιος Αθανάσιος – Γέφυρα – Χαλκηδόνα – Κουφάλια), όσο και των γραμμών 81Ε, 81Κ, 89Α, 89Β που εξυπηρετούν Ελεούσα, Βαλτοχώρι, Ξηροχώρι, Ακροπόταμο, Βαθύλακκο και ζήτησε από το σώμα να υπογράψει σχετικό ψήφισμα υποστήριξης του αιτήματός μας περί αποκατάστασης της συχνότητας των δρομολογίων και της επαναφοράς αυτών που έχουν καταργηθεί.

Τα μέλη του συμβουλίου, εκδήλωσαν ομόφωνα τη στήριξή τους στο δίκαιο αίτημά μας και υπέγραψαν το σχετικό ψήφισμα, το οποίο θα αποσταλεί στη Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ..

** Παρακάτω επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της επιστολής του Δημάρχου κ. Τσουκνιδά προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *