Δήμος Χαλκηδόνος:”Εξαφανίστηκαν” τα βίντεο των συνεδριάσεων ;

Επανερχόμαστε για το θέμα της βίντεο κάλυψης των συνεδριάσεων από το Δήμο Χαλκηδόνος με το ερώτημα:

Πόσο κόστισαν τα μηχανήματα που πλήρωσαν οι δημότες  και για ποιο λόγο είναι επιλεκτικά τα βίντεο που ανεβαίνουν ;

Η παρούσα διοίκηση του Δήμου Χαλκηδόνος δαπάνησε αρκετές χιλιάδες ευρώ για την αναβάθμιση της μικροφωνικής εγκατάστασης της αίθουσας συνεδριάσεων καθώς και για την αγορά μηχανημάτων (και καλά έκανε καθώς έπρεπε να εκσυγχρονιστούν), για να είναι δυνατή η βιντεοσκόπηση των συνεδριάσεων και η ανάρτηση τους ώστε να μπορούν οι πολίτες να παρακολουθούν και να ενημερώνονται .

Μάλιστα σε σχετικό δελτίο τύπου του λαλίστατου κατά το δοκούν γραφείο τύπου Δήμου Χαλκηδόνος-Δημάρχου ενημερωνόταν οι δημότες ότι ο Δήμος φροντίζει πλέον για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση τους.

Πράγματι δημιουργήθηκε κανάλι στο youtube και στις 02/02/2018 “ανέβηκε” η πρώτη βιντεοσκοπημένη συνεδρίαση.Ακολούθησαν  συνεδριάσεις που έγιναν, με ημερομηνίες ανάρτησης 20/03-02/05- 31/05-19/07-30/08,  με τελευταία αναρτημένη συνεδρίαση στις 18/09/2018  η οποία έγινε σε χρόνο ρεκόρ, λίγες μόνο ώρες μετά τη συνεδρίαση που έγινε στις 17/09 και στην οποία ο δήμαρχος κ.Τσουκνιδάς έκανε στην ουσία απολογισμό πεπραγμένων της διοίκησης.

Από τότε και ενώ ακολούθησαν τρεις ακόμα συνεδριάσεις στις 29/10 –21/11-19/12 στο κανάλι του Δήμου ξαφνικά έπεσε “μαύρο”.

Οι τρεις τελευταίες συνεδριάσεις δεν ανέβηκαν ποτέ.Γιατί άραγε;

Υπάρχει κάποιος λόγος που η διοίκηση του δήμου δεν θέλει πλέον οι δημότες να έχουν “έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση” ;

Σ.Η.

Μπορείτε να δείτε την απάντηση του Δήμου Χαλκηδόνος πατώντας ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *