Δήμος Χαλκηδόνος:Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο.Εγκρίθηκε η πρόταση για δημιουργία και λειτουργία

koinonikopantfarm

Είχαμε ενημερώσει με παλαιότερη ανάρτηση (ΕΔΩ) για την προσπάθεια του Δήμου Χαλκηδόνος να ενταχθεί σε συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ για κοινωνικά παντοπωλεία και φαρμακεία

Σήμερα λοιπόν λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου σχετικά με το θέμα

dimos-xalkidonas-logoΑπό την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακών Προγραμμάτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αξιολογήθηκε και εγκρίθηκε η πρόταση που υπεβλήθη τον Ιούλιο του 2016 από τον Δήμο μας για δημιουργία, επιχορήγηση και λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου.

Η πρόταση έγινε στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014–2020».

Η δημιουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου στο Δήμο Χαλκηδόνος, είναι μία σημαντική ενέργεια που θα συμβάλλει στην επαύξηση των Κοινωνικών Δομών, αφού θα προσφέρει βοήθεια σε περισσότερους συνδημότες μας, που η συνεχιζόμενη κρίση, τους έχει δημιουργήσει προβλήματα επιβίωσης.

Η λειτουργία τους θα ξεκινήσει από το νέο έτος. Για την διαδικασία της υλοποίησης των δράσεων αυτών, θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωσή μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *