Δήμος Χαλκηδόνος:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της αυριανής επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Ενόψει της αυριανής (27 Οκτωβρίου 2017) επίσκεψης της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου στο Δήμο μας, σας ενημερώνουμε για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οποίες θα προβεί η Τροχαία Χαλκηδόνας.

Κατά την άφιξη και την αναχώρηση της Α.Ε. του ΠτΔ, καθώς και κατά τις μετακινήσεις του, θα πραγματοποιούνται ολιγόλεπτες διακοπές της κυκλοφορίας στις Π.Ε. Θεσσαλονίκης – Εδέσσης, Π.Ε. Θεσσαλονίκης – Ευζώνων καθώς και στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Αγ. Αθανασίου.

Επίσης, στην έδρα του Δήμου, τα Κουφάλια, θα απαγορεύεται η στάση και στάθμευση οχημάτων στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως (από την αρχή της μέχρι και το ύψος της οδού Αγ. Αθανασίου) και στην οδό Αγ. Γεωργίου (από το ύψος της Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι και το ύψος της Παύλου Μελά).

Η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης θα ισχύσει για αύριο 27 Οκτωβρίου 2017 από τις 01.00 έως και τις 16.00.

* Επισυνάπτεται το επίσημο πρόγραμμα της παρουσίας της Α.Ε. του ΠτΔ στο Δήμο Χαλκηδόνος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

2 comments

  1. ΣΗΜΕΡΑ 27-10-2017 ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ 1940 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΟΥΣΣΟΛΙΝΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
    Αυτήν την χρονική περίοδο που η πατρίδα τελεί υπό κατοχή και έχουμε παραλειψει διώξεων για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ των βουλευτών που ανακοινώθηκε στη βουλή στις 24/11/11 έκτοτε να γνωρίζετε ότι η νόμιμη εξουσία της πατρίδας είναι το άρθρο 120 παρ. και 4 και όσοι το επικαλούνται με την υπογραφή τους και δεν ανακόπτεται από καμιά μορφή εξουσίας και καμιά διάταξη νόμο ο δε κυρίαρχος λαός που συμμετάσχει σε κατοχικές εκλογές θα υποστεί τις συνέπειες του εγκλήματος που διαπράττουν.

  2. Μεγαλη η αφεντια σου ρε πακη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *