Δήμος Χαλκηδόνος:Αυξήσεις από ΔΕΥΑΧ και η ζωή συνεχίζεται…

Δήμος Χαλκηδόνος:Αυξήσεις από ΔΕΥΑΧ και η ζωή συνεχίζεται…

 

Εξάωρο (υπερωρίες παλληκάρια) το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο στο δήμο Χαλκηδόνος.Τα θέματα πολλά, αντεγκλήσεις , φανατισμοί,εντάσεις για διάφορα σοβαρά και ασόβαρα θέματα.

Φυσικά οι συνδημότες που παρακολουθούσαν την συνεδρίαση ελάχιστοι. Ποιος ν αντέξει τέτοιες μαραθώνιες συνεδριάσεις; Στα δημοτικά συμβούλια πρέπει να πηγαίνουμε για να μαθαίνουμε και κάτι και όχι μόνο ποιος αντιδήμαρχος κινεί το όχημα και ποιος σύμβουλος είναι αναξιόπιστος για κάποιον άλλο.

Πάμε στα σοβαρά.Αυτό που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο θα το αντιληφθούν οι πολίτες στην τσέπη τους μετά από 2-3 μήνες.

Για να αποφασίσει η ΔΕΥΑΧ αύξηση ή μείωση στα νερά πρέπει να αποφασίσει το Δ.Σ. και εν συνεχεία η ΔΕΥΑΧ να το υλοποιήσει.Με ένα μπερδεμένο και σχετικά πολύπλοκο υπολογισμό, το Δ.Σ. μετά από εισήγηση της δημοτικής αρχής ουσιαστικά, αποφάσισε ΑΥΞΗΣΗ των τελών.Θα μου πείτε είναι δυνατόν;Τώρα;Με αυτή την κρίση;Ναι έτσι αποφάσισαν.Θα το καταλάβουμε όπως είπαμε σε μερικούς μήνες.Η διοίκηση κάνει την δουλειά της.Έχει αρκετούς να πληρώνει στην ΔΕΥΑΧ.Δεν πρέπει να αυξηθούν τα έσοδα;Τι την νοιάζει τι θα κάνει ο κοσμάκης…;

Αλλά και η αντιπολίτευση;Δεν βρήκε μια λέξη να πει.Μια διαμαρτυρία έστω για τα μάτια του κόσμου.Αλλού ζουν;

Δεν βλέπουν ότι όλοι οι όμοροι δήμοι μειώνουν τα τέλη και μόνο εμείς κάνουμε αυξήσεις ;

Σε άλλο πλανήτη ζείτε κύριοι της διοίκησης και της αντιπολίτευσης;

Τουλάχιστον εσείς της αντιπολίτευσης ενημερώστε τον κόσμο τι τον περιμένει.

Κάποιοι ασχολούνται με το πως θα γίνουν  χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη .Κάποιοι ασχολούνται με άλλα διάφορα για να κάνουν το κέφι τους.Κάποιοι κουράστηκαν να προσφέρουν και πρέπει να ξεκουραστούν.

Και κάποιοι της διοίκησης  θα πρέπει να προσέξουν την υστεροφημία τους μετά από τόσα χρόνια.Εκτός αν θέλουν να τους θυμούνται σαν αυτούς που έβαλαν χαράτσια.

Ο Αρχιμήδης

Σημ e-koufalia.gr :Τα άρθρα που φιλοξενούνται στον δικτυακό τόπο του e-koufalia.gr  εκφράζουν την άποψη των δημιουργών τους και όχι κατ’ ανάγκη την άποψη των φορέων που επιβλέπουν το e-koufalia.gr , εκτός και αν κάτι τέτοιο αναφέρεται ρητά στα άρθρα. : http://e-koufalia.gr/ori-chrisis/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *