Δύναμη Αναγέννησης-Νέα Αρχή:«Μήνυμα ενότητας,αγωνιστικότητας και νίκης από τον Άγιο Αθανάσιο»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στ. Αναγνωστόπουλος: «Μήνυμα ενότητας, αγωνιστικότητας και νίκης από τον Άγιο Αθανάσιο»

Διευρύνεται και ισχυροποιείται η παράταξη του Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Χαλκηδόνος, Σταύρου Αναγνωστόπουλου.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος συναντήθηκε χθες βράδυ με υποψηφίους συμβούλους και στελέχη της παράταξης από τον Άγιο Αθανάσιο, οι οποίοι εξέφρασαν τη στήριξή τους στην προσπάθειά του για έναν Δήμο που θα συνεχίσει να υπηρετεί την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, έχοντας πάντα στο επίκεντρό του την καθημερινότητα των συνδημοτών μας.

«Χαίρομαι που ολοένα και περισσότεροι αξιόλογοι συμπολίτες και συμπολίτισσες μας συντάσσονται μαζί μας, αξιολογούν θετικά το έργο της παράταξής μας και εντάσσονται σε αυτήν εμπλουτίζοντάς την με ιδέες και προτάσεις», ανέφερε ο κ. Αναγνωστόπουλος. «Όλοι μαζί, νέοι αλλά και παλιοί συναγωνιστές θα συμπορευθούμε για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε τέσσερα χρόνια πριν», είπε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνος και κατέληξε: «Σήμερα εδώ από τον Άγιο Αθανάσιο εκπέμπουμε μήνυμα ενότητας, αγωνιστικότητας και νίκης. Ευχαριστώ όλους τους υποψηφίους για τη συμμετοχή τους και είμαι βέβαιος για την επιτυχία μας».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι:

Σάκης Ανδρόνης

Ανέστης Γκεβρέκης

Παναγιώτης Γκούτας

Χρήστος Γουναράς

Μαρία Κωστοπούλου, Αντιδήμαρχος

Μάκης Μιμηκόπουλος, Τοπικός Σύμβουλος

Νίκος Παπαδημητρίου

Στράτος Πιτίκης, Πρόεδρος ΔΕΥΑΧ

Θόδωρος Σιμιλδίμης

Γιάννης Σιρέτης

Απόστολος Στεργιάδης, Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΧ

Γαβριήλ Ταχτατζόγλου, Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου

Ελένη Τζελέπη

Δημήτρης Τσακίρης

Μιχάλης Τσακίρης, Δημοτικός Σύμβουλος

Βασιλεία Φορμόζη

Αλέξανδρος Χατζόπουλος

Τάσος Χατζόπουλος