“Ενεργοί Δημότες Χαλκηδόνος”:Το Τμήμα Ασφαλείας στο παλιό Δημαρχείο Χαλκηδόνος

energoi

 

Το Τμήμα Ασφαλείας στο παλιό Δημαρχείο Χαλκηδόνος

Δελτίο τύπου

Το Τμήμα Ασφαλείας, μετά από την απόφαση της πολιτείας να εγκαθιδρύσει σε κάθε δήμο από ένα, είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να μείνει στην δημοτική κοινότητα Χαλκηδόνος.

Πρώτον, γιατί έχει στην ευθύνη του όλο τον δήμο, άρα θα πρέπει να φτάνει σε εύλογο χρόνο σε κάθε γωνιά του δήμου μας.

Δεύτερον, γιατί δυστυχώς στην πόλη της Χαλκηδόνος εμφανίζονται τα περισσότερα κρούσματα παραβατικότητας και εγκληματικότητας στην περιοχή μας, και αν το θέλετε, εκεί έχουμε διογκωμένα, την μήτρα όλων των κακών που είναι τα ναρκωτικά.

Έχουμε σαν δήμος τη δυνατότητα να επιλέξουμε έναν χώρο για την εγκατάσταση του, λειτουργικό, ασφαλή, μακριά από τα μάτια των παιδιών, των περιοίκων, όπου τα όργανα της τάξης θα μπορούν να εκτελούν το έργο τους. Στην Χαλκηδόνα καταλληλότερος χώρος από το κτήριο του παλαιού δημαρχείου δεν υπάρχει. Χώρος στον οποίο θα μπορούν να συστεγαστούν Τροχαία και Τμήμα Ασφαλείας, ώστε να υπάρχει συνέργεια στην δράση τους. Είναι χώρος που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη για την λειτουργία τους. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει με μία θέση φύλαξης και έτσι θα περισσεύει περισσότερο προσωπικό για την αστυνόμευση, συμβάλλοντας στη μείωση της λειψανδρίας. Αυτές τις σκέψεις είναι υποχρεωμένη να τις κάνει η διοίκηση. Δεν μπορεί να παίρνει αποφάσεις εν κρυπτώ από την αντιπολίτευση. Ας μην ξεχνάνε ότι εκπροσωπούν μόλις στο 25,5% των δημοτών.

Κάθε άλλη σκέψη για λειτουργία μέσα στον ιστό της πόλης είναι λανθασμένη και εξυπηρετεί σκοπιμότητες. Πολύ περισσότερο να εγκατασταθεί το τμήμα τροχαίας πάνω από ένα παιδικό σταθμό. Δεν είναι δυνατόν να προσάγονται στην τροχαία παραβατικοί οδηγοί και αυτό να γίνεται σε θέα, ή ακούσματα μικρών παιδιών. Δεν σκέφτονται την πιθανότητα βίαιης συμπεριφοράς κάποιου πολίτη αν θεωρήσει ότι μπορεί να τιμωρήσει την τροχαία για μια της ενέργεια; Αν σκεφτεί να αυτοδικήσει, αν μεθυσμένος προβεί σε βιαιότητες μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών;

Όσο νωρίτερα το αντιληφθεί η διοίκηση, τόσο το καλύτερο. Δεν ξέρουμε ποιο μπορεί να είναι το κίνητρο για την απόφαση αυτήν του δημάρχου. Είναι μια ΛΑΘΟΣ απόφαση, να ανακληθεί το συντομότερο για το συμφέρον της κοινωνίας μας.

One comment

  1. Γιατί θα το εκαιγαν..μυαλό θέλει; ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *