Ενεργοί Δημότες:Eδώ και ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ το απορριμματοφόρο περνάει όποτε θέλει

Με σημερινή της ανάρτηση η παράταξη Ενεργοί Δημότες επανέρχεται για το θέμα των σκουπιδιών

Δευτέρα σήμερα 18 Σεπτεμβρίου 2017.

Άλλη μια βδομάδα που το σκουπιδιάρικο περνάει μόνο Πέμπτη και Δευτέρα απο Τζιβαροπούλου. Δύο φορές την εβδομάδα λοιπόν και οχι τρείς όπως ισχυρίζεται ο δήμαρχος και επιβεβαιώνει η σιωπή των συμβούλων της πλειοψηφίας. Τι κι αν έρχονται δημότες στο δημαρχείο και διαμαρτύρονται , τι κι αν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο το έχουμε αναφέρει σε κάθε συνεδρίαση , τι κι αν φωνάξαμε οτι δεν μπορεί ο δήμος να πληρώνει υπηρεσίες που δεν εκτελούνται .

Τέσσερις μήνες τώρα η EDIL , συμφερόντων Λαμπρόπουλου , καταστρατηγεί την σύμβαση που υπέγραψε και ο δήμαρχος τους πληρώνει κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ο δήμαρχος και οι σύμβουλοί του δεν αντιλήφθηκαν οτι εδώ και ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ το απορριμματοφόρο περνάει όποτε θέλει και επιλεκτικά απο τους κάδους παίρνει οτι θέλει , παρόλα αυτά ο δήμαρχος κατακεραυνώνει όσους τολμούν να διαμαρτυρηθούν για την απαράδεκτη συμπεριφορά της εταιρείας.

Και αυτό συμβαίνει στους δύο πρώην δήμους που έχει σύμβαση με ΑΝΑΘΕΣΗ η EDIL.

2 comments

  1. Μαλλον δεν ειστε καλα πληροφορημενοι…

  2. Πίσω από τον Γαλαξία τις τελευταίες 3 βδομάδες έχει περάσει, την μία Δευτέρα την άλλη Τρίτη και την προηγούμενη Πέμπτη.
    Σαν το Τζόκερ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *