“Ενωμένοι Δημιουργούμε”-Τέλος εποχής ή αρχή νέας ;

“Ενωμένοι Δημιουργούμε”-Τέλος εποχής ή αρχή νέας ;

Την Πέμπτη το βράδυ σε ξενοδοχείο της περιοχής μας με πρωτοβουλία του αρχηγού της παράταξης “Ενωμένοι Δημιουργούμε” κ.Αραμπατζή Αριστείδη ,πραγματοποιήθηκε συνάντηση των βασικών  στελεχών της παράταξης.

Ακούστηκαν  διάφορες απόψεις, αλλά το τελικό συμπέρασμα και σ αυτό που συμφώνησαν όλοι ήταν ότι αυτή η παράταξη μπορεί να έχει  μέλλον. Όπως είπε χαρακτηριστά κάποιος από τους συμμετέχοντες , “δεν χαρίζουμε κανέναν από τους 9000 ψήφους που πήραμε στις εκλογές του 2014.”

Όπως αποφασίστηκε η παράταξη  δεν θα ταυτιστεί με κανένα κόμμα, ενώ θα γίνει και προσπάθεια διεύρυνσης της  έχοντας ήδη μια “μαγιά” στελεχών.

Δημιουργήθηκε μια μίνι επιτροπή που ανέλαβε να καλέσει τους “εραστές της τοπικής αυτοδιοίκησης” να συμμετέχουν σε μια νέα προσπάθεια, με μόνα προαπαιτούμενα όπως ειπώθηκε την αγάπη για όλο τον τόπο ,την ανιδιοτέλεια,και την διάθεση για προσφορά.

Η νέα συνάντηση σε όσους αποδεχτούν την πρόσκληση-πρόκληση, (σε δεύτερη φάση  θα κληθούν και όσοι έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον για υποψήφιοι δήμαρχοι), θα γίνει αρχές Δεκεμβρίου, ενώ όσον αφορά το θέμα του επικεφαλής της παράταξης  θα τεθεί και θα αποφασιστεί από τους συμμετέχοντες αφού πρώτα μπουν και συμφωνηθούν οι βασικές αρχές.

2 comments

  1. Αρματωλός

    Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Η πρόταση είναι προς την σωστή κατεύθυνση, όμως αν ήταν να εισακουστεί από τις υποψήφιες παρατάξεις, το πρέπον θα ήταν να έχει ήδη εξασφαλισμένη την χρηματοδότηση, ώστε να μην υπάρχει καμία δικαιολογία για την μή υλοποίηση της ως άνω προτάσεως.

  2. ΒΑΛΚΑΝΊΔΗΣ0-ΔΉΜΟΣ-ΚΟΥΦΆΛΙΑ

    ΕΠΕΙΔΉ ΛΟΙΠΌΝ, ΑΥΤΟΊ ΟΙ 9.000 ΜΑΝΤΡΩΜΈΝΟΙ ΣΑΣ, ΨΗΦΟΦΌΡΟΙ ΩΣ ΕΊΘΙΣΤΑΙ, Ο ΛΕΓΌΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΌΣ ΣΤΡΑΤΌΣ ΣΑΣ ΕΝ ΠΟΛΛΟΊΣ, ΌΠΩΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΆ ΔΙΑΤΕΊΝΕΣΤΕ, ΠΩΣ ΣΑΣ ΑΝΉΚΟΥΝΕ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΎΤΟΥ, ΕΠΩΝΎΜΩΣ, ΕΓΏ Ο ΔΉΜΟΣ Ο ΒΑΛΚΑΝΊΔΗΣ, ΑΠ΄ΤΑ ΚΟΥΦΆΛΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΉΚΩ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΌ ΜΑΓΑΖΊ, Ή ΜΑΝΤΡΊ, ΤΟΠΙΚΌ ΜΗΧΑΝΙΣΜΌ, ΤΗΣ ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΉΣ ΠΑΡΑΤΆΞΕΩΣ, ΠΑΡΆ ΜΟΝΆΧΑ, ΣΤΑ ΑΜΙΓΏΣ ΔΙΚΆ ΜΟΥ, ΕΘΝΙΚΆ ΜΟΥ ΡΩΜΑΊΙΚΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΚΑΙ ΙΔΕΏΔΗ. ΠΡΟΤΕΊΝΩ ΕΜΦΑΝΏΣ ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΧΤΑ, ΩΣ ΤΙΜΉΣ ΈΝΕΚΕΝ, ΕΛΑΧΊΣΤΟΥ ΦΌΡΟΥ ΤΙΜΉΣ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΠΆΛΙ, ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ, ΝΑ ΑΝΕΓΕΊΡΟΥΜΕ ΜΊΑ ΠΕΡΙΚΑΛΛΉ ΠΡΟΤΟΜΉ, ΣΕ ΈΝΑΝ ΑΠΡΟΣΚΎΝΗΤΟ ΈΛΛΗΝΑ, ΔΙΌΤΙ ΜΑΣ ΞΎΠΝΗΣΕ ΤΙΣ ΝΟΘΕΥΜΈΝΕΣ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΣΜΈΝΕΣ ΕΘΝΙΚΈΣ ΣΥΝΕΙΔΉΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΊΑ, ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ ΈΙΧΕ ΑΠΈΝΑΝΤΊ ΤΟΥ,ΈΝΑ ΟΛΌΚΛΗΡΟ κράτος συμμορία, αναρίθμητων φονιάδων, μακελάρηδων,των αλβανών, ΌΠΩΣ ΕΠΊΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΏΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΉ ΦΟΒΙΚΉ ΗΜΕΤΈΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ. ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΎΤΑ, ΈΝΑΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΌΛΩΝ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΠΆΡΚΟ ΤΩΝ ΚΟΥΦΑΛΊΩΝ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΈΤΩΣ, ΚΑΤ΄ΕΜΈ ΠΆΝΤΟΤΕ, ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΑΠΡΟΣΚΎΝΗΤΟ ΘΥΣΙΑΣΘΈΝΤΑ ΑΚΡΑΙΦΝΏΣ ΉΡΩΑ ΕΘΝΟΜΆΡΤΥΡΑ, ΠΟΥ ΈΒΓΑΛΕ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΎ ΠΟΝΕΜΈΝΩΝ ΑΜΙΓΏΣ ΕΚΔΙΩΧΘΈΝΤΩΝ ΡΩΜΙΏΝ, ΤΗΣ ΠΆΛΕ ΠΟΤΈ ΑΝΑΤΟΛΉΣ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΏΝ ΕΛΛΉΝΩΝ. ΕΝ ΟΛΊΓΟΙΣ, ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΆΤΩΣ ΑΓΡΊΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΈΝΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΏΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΚΑΤΣΊΦΑ, ΕΤΏΝ ΜΌΛΙΣ 35 ΚΑΙ ΠΑΤΈΡΑ ΕΝΌΣ ΑΝΉΛΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΎ 11 ΕΤΏΝ, ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΌΤΑΝΕ ΣΘΕΝΑΡΏΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΉ, ΤΟ ΕΘΝΙΚΌ ΜΑΣ ΣΎΜΒΟΛΟ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΌΣΩΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΜΑΣ ΣΗΜΑΊΑΣ, ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙ, ΠΑΡΌΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΏΣ ΑΠΕΙΛΈΣ ΠΟΥ ΔΈΧΟΝΤΑΝ, ΣΤΗΝ ΣΚΛΆΒΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΈΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΏΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉ-ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΉ ΓΉ, ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΌ ΚΟΙΜΗΤΉΡΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΎ ΤΟΥ, ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΕΣΌΝΤΩΝ ΤΗΝ ΗΡΏΩΝ ΤΟΥ 1940, ΤΩΝ ΒΟΥΛΙΑΡΆΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΊΟΥ ΗΠΕΊΡΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΜΑΣ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ΕΝ ΠΟΛΛΟΊΣ. ΕΝ ΤΈΛΕΙ ΈΠΕΣΕ ΕΝΤΕΛΏΣ ΆΝΑΝΔΡΑ, ΑΠΌ ΠΥΡΆ ΑΝΑΡΊΘΜΗΤΩΝ ΔΟΛΟΦΌΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΏΝ ΜΙΣΘΟΦΌΡΩΝ, αλβανών αστυνομικών, ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΙΩΜΈΝΟΥ Ο ΘΆΝΑΤΟΣ, ΘΆΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΛΟΓΙΈΤΑΙ, ΉΡΩΑΣ- ΑΘΆΝΑΤΟΣ-ΕΛΕΎΘΕΡΟΣ-ΒΌΡΕΙΟΣ ΉΠΕΙΡΟΣ ΓΉ ΕΛΛΗΝΙΚΉ. ΣΥΜΦΩΝΕΊΤΕ ΜΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΠΡΌΤΑΣΗ,ΌΛΟΙ ΕΣΕΊΣ ΟΙ 9.000 ΨΗΦΟΦΌΡΟΙ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝΕ ΤΌΣΟ ΣΊΓΟΥΡΟΣ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΈΝΟΥΣ, ΈΓΚΛΕΙΣΤΟΎΣ ΣΤΗΝ ΤΣΈΠΗ ΤΟΥΣ, ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΑΣΧΆΛΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝΕ ΕΣΑΕΊ, ΌΤΙ ΚΑΙ ΕΆΝ ΠΡΆΞΕΤΕ; ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΞΥΠΝΆΤΕ, Η ΠΑΤΡΊΔΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΠΑΡΤΊΔΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΎ ΒΟΛΕΜΈΝΏΝ ΙΔΙΟΤΕΛΏΣ, ΧΆΝΕΤΑΙ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΌΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝΕ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΤΊΠΟΤΕ, ΠΕΡΊ ΤΗΣ ΒΟΡΕΊΟΥ ΗΠΕΊΡΟΥ. ΕΠΕΙΔΉ ΈΧΟΥΜΕ ΕΜΦΑΝΉ ΈΛΛΕΙΨΗ ΕΘΝΙΚΏΝ ΠΡΟΤΎΠΩΝ, ΩΣ ΚΑΤΕΞΟΧΉΝ ΑΝΙΣΤΌΡΗΤΟΣ ΛΑΌΣ ΠΟΥ ΕΊΜΑΣΤΕ, ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ, ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΎΜΕ ΤΟΝ ΘΕΌ ΤΟΥ ΧΡΉΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΉΣ ΙΔΙΩΤΙΚΉΣ Ή ΚΡΑΤΙΚΉΣ ΚΑΤΑΝΑΛΏΣΕΩΣ. ΑΚΟΎΕΙ ΚΑΝΕΊΣ; ΈΜΕΙΝΕ ΚΑΝΈΝΑΣ ΑΜΙΓΏΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΌΔΟΞΟΣ, ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΕΔΏ ΤΟΝ ΕΝΤΕΛΏΣ ΆΝΥΔΡΟ ΤΌΠΟ, ΑΠΌ ΑΝΌΘΕΥΤΗ ΠΑΤΕΡΙΚΉ ΘΕΟΛΟΓΙΚΉ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ; Ή ΜΉΠΩΣ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ, Ο ΟΔΟΣΤΡΩΤΉΡΑΣ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΧΏΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ, ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΉΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΌΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΌΣ, ΤΑ ΈΧΕΙ ΌΛΑ ΙΣΟΠΕΔΏΣΕΙ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *