Δ.Χαλκηδόνος:Ένωση Γονέων Α/θμιας εκπαίδευσης:”Παρα-Μένουμε άνθρωποι”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Μια ιδέα που απλά έγινε πράξη ….
Μια πράξη αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας ……
Η Ενωση Γονέων Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκηδόνος συμμετέχει στην δράση διανομής κοινωνικών γευμάτων με το όνομα “Παραμένουμε άνθρωποι” μαζί με άλλους φορείς όπου όλοι μαζί σηκώσαμε τα μανίκια για να στηθεί κάτι πολύ όμορφο.
Οι χορηγοί που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση για την παροχή των πρώτων υλών παρασκευής των γευμάτων μας και τους ευχαριστούμε θερμά γιατί πρόσφεραν απλόχερα ότι χρειαζόταν :

Discount markt κ. Λαυρεντιάδου

Καρακίτης Αδάμ έμπορος Λαϊκής 

Τσάμης Χρήστος έμπορος Λαχαναγοράς 

Την παρασκευή των γευμάτων ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου το Εστιατόριο Ακαδημία είμαστε υπόχρεοι. Τη δράση μας αγκάλιασαν επίσης οι Πρόσκοποι και η Πολιτική Προστασία Προσκόπων τους ευχαριστούμε θερμά.

Εμπνευστής και συντονιστής της ιδέας το επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας η κ ΒαλάνηΣτέλλα. Μαζί μας και άλλοι φορείς με μεγάλο κοινωνικό έργο ο Σύλλογος Τριτέκνων Εστία Ν.Θεσσαλονίκης και η ομάδα εθελοντών Προσφέρουμε από καρδιάς με συνεχή αγώνα και μεγάλο έργο στην στήριξη και σίτιση ευπαθών οικογενειών
Η Δράση θα γίνει την Δευτέρα 4/5/20 σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας και θα διατεθούν τα κοινωνικά γεύματα με διανομή που θα πραγματοποιηθεί από τους φορείς
Θα μας δείτε στο δρόμο θα είμαστε εκεί γιατί …
Παραμένουμε άνθρωποι !!!!”
Στο Δήμο Χαλκηδόνος θα παραδοθούν γεύματα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας και από εκεί θα διατεθούν στους δικαιούχους!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *