Επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης «Δύναμη Αναγέννησης – Νέα Αρχή για τον τόπο μας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την δημοτική παράταξη «Δύναμη Αναγέννησης – Νέα Αρχή για τον τόπο μας» λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

—————————————————————————–

Παράσταση νίκης για τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος,

Στ. Αναγνωστόπουλος- Επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης «Δύναμη Αναγέννησης – Νέα Αρχή για τον τόπο μας»

Με την επίσημη παρουσίαση των 170 υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που στελεχώνουν το συνδυασμό «Δύναμη Αναγέννησης – Νέα Αρχή για τον τόπο μας» ξεκίνησε και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

Παρουσία εκατοντάδων φίλων, εκπροσώπων της Βουλής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνεργατών και συνδημοτών του, οι οποίοι από νωρίς κατέκλυσαν τον χώρο όπου έγινε η παρουσίαση, ο κ. Αναγνωστόπουλος έκανε λόγο για ένα ψηφοδέλτιο σύνθεσης και νίκης, τονίζοντας ότι πρόκειται για την παράταξη που θα δουλέψει την επόμενη μέρα για το Δήμο και των ανθρώπων που θα εργαστούν για την ανάπτυξη του τόπου. «Απόψε είναι για μένα μια ιδιαίτερα στιγμή. Μετά από τέσσερα χρόνια επίπονης προσπάθειας, σε αντίξοες συνθήκες, καταφέραμε και πετύχαμε πολλά. Και είμαι σήμερα εδώ, για να ζητήσω την ανανέωση της εμπιστοσύνης, των δημοτών μας, με τη δέσμευση, να ολοκληρώσουμε το σχεδιασμό μας, και να υλοποιήσουμε, όσα δεν προλάβαμε», τόνισε.

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος στην έναρξη της ομιλίας του εξέφρασε τη θλίψη όλων «για την απώλεια των συνανθρώπων μας στις καταστροφικές πλημμύρες της Θεσσαλίας, καθώς και τη συμπαράστασή μας προς τους πληγέντες αυτής της ανείπωτης καταστροφής» καλώντας όλους τους παρευρισκομένους να ανταποκριθούν με όποιο τρόπο μπορούν στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας που συμμετέχει και ο Δήμος Χαλκηδόνος.

«Πριν 4 χρόνια ξεκινήσαμε με αγάπη για τον τόπο μας, δύναμη και θέληση να φέρουμε μια νέα πνοή στην περιοχή μας. Με αυτή την αγάπη συνεχίζουμε μέχρι σήμερα. Με αυτή την αγάπη για τον Δήμο μας, με αυτή τη διάθεση για προσφορά. Είμαι περήφανος που ηγούμαι αυτής της συλλογικής προσπάθειας στελεχών, από κάθε γωνιά της περιφέρειάς μας, με γνώση, εμπειρίες και μεράκι για προσφορά προς το σύνολο των συμπολιτών μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αναγνωστόπουλος.

«Δίχως να χάσουμε λεπτό, σηκώσαμε τα μανίκια, δουλέψαμε, δουλεύουμε και θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε να κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας ο Δήμος Χαλκηδόνος να αλλάξει, να προοδεύσει και να μπορέσει σιγά-σιγά από φτωχός συγγενής να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή στη δυτική Θεσσαλονίκη», τόνισε ο Δήμαρχος αποσπώντας τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων. «Δεσμευτήκαμε να υπηρετήσουμε τους πολίτες με ήθος και εντιμότητα, με διαφάνεια και αξιοκρατία, με κοινωνική ευαισθησία και δικαιοσύνη, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Και το πετύχαμε. Είμαστε περήφανοι για τον τρόπο που υπηρετήσαμε τους πολίτες και είμαστε ικανοποιημένοι ότι φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και προπαντός ήσυχοι με τη συνείδησή μας ότι με την ίδια υψηλή αξιοπρέπεια που ξεκινήσαμε, αυτήν διατηρήσαμε ως το τέλος», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στο έργο της Δημοτικής Αρχής δήλωσε: «Ως διοίκηση χτίσαμε σε ό,τι καλό βρήκαμε από τις προηγούμενες διοικήσεις, βελτιώνοντας και εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες μας προς τους πολίτες αλλά και δημιουργώντας νέες υποδομές. Αξιοποιήσαμε κάθε είδους χρηματοδοτικών εργαλείων (Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, Ταμείο Ανάκαμψης, Πράσινο Ταμείο, κλπ), καταθέτοντας προτάσεις που συντάχθηκαν εξ’ αρχής, για την χρηματοδότηση σημαντικών αναπτυξιακών έργων και προμηθειών, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 20 εκατ. ευρώ».

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι και στο μέλλον θα εργαστούμε εντατικά με συνέπεια, παραμένοντας πιστοί στις δεσμεύσεις μας, να διεκδικούμε όλα όσα θα δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης για τους δημότες μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αναγνωστόπουλος.

«Ο Δήμος μας χρειάζεται σιγουριά, σταθερότητα, αξιοπιστία για να συνεχίσει να προχωρά μπροστά. Εμείς ξέρουμε και μπορούμε! Να είστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί ενωμένοι, με πίστη και αισιοδοξία, θα τα καταφέρουμε! Ενωμένοι προχωράμε μπροστά! Προχωράμε μαζί! Προχωράμε δυνατά! Συνεχίζουμε!», κατέληξε στην ομιλία του ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος παρουσιάζοντας έναν έναν όλους τους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο με το οποίο θα διεκδικήσει το Δήμο για δεύτερη συνεχή θητεία.