Επίσκεψη της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης στον Δήμο Χαλκηδόνος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ως ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος, παρουσία και του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης κ. Μανδρίνου Αλέξανδρου, είχαμε τη χαρά να επισκεφθούμε χθες, Τετάρτη 03 Οκτωβρίου 2018, τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδά Ιωάννη και τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μανάκη Αλέξανδρο, στην έδρα του Δήμου, τα Κουφάλια.

Αντικείμενο της σημερινής συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε κατόπιν αποδοχής σχετικού μας αιτήματος από τον Δήμαρχο κ. Τσουκνιδά, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος του Δήμου μας και ειδικότερα οι νέοι αγρότες. Είναι αλήθεια πως η πλειοψηφία των νέων συνδημοτών μας δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, οπότε ως ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος, συνεργαζόμενοι με την ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα στον αγροτικό κλάδο, στην ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νέοι αγρότες αλλά και στις λύσεις που μπορούν να βελτιώσουν ουσιαστικά την επαγγελματική τους δραστηριότητα και το βιοτικό τους επίπεδο.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά στη συζήτησή μας έγινε και στον νόμο ‘ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1’ της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Κοινό συμπέρασμα όλων ήταν ότι η εφαρμογή της απλής αναλογικής θα οδηγήσει τις τοπικές κοινωνίες στο χάος και την ακυβερνησία, με δυσμενείς συνέπειες για τη ζωή και την καθημερινότητα των δημοτών κάθε Δήμου.

στη φωτογραφία: ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης κ. Μανδρίνος, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδάς, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος κ. Γιαννάκης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ κ. Οκλαλιώτης, ο Υπεύθυνος Αγροτικής Ανάπτυξης της ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος κ. Ταρταμπούκας (φώτο 1) και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Χαλκηδόνος κ. Μανάκης (φώτο 2).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΝΝΕΔ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *