Επίσκεψη του Ρίζου Μαρούδα στα Κουφάλια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΚΕ – Επίσκεψη του Ρίζου Μαρούδα στα Κουφάλια

Την Παρασκευή, 3 Μαρτίου, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Ρίζο Μαρούδα, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, τον Θύμιο Δημάκη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και τον Ηλία Γκοτζιγιάννη μελος του Γραφείου Περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφτηκαν τον Γεωργικό Πιστωτικό Συνεταιρισμό Κουφαλίων, όπου συναντήθηκαν με το ΔΣ και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με αγρότες, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι Θέσεις του ΚΚΕ για το αγροτοσυνδικαλιστικό κίνημα.

Ο Ρ. Μαρούδας ενημέρωσε τους αγρότες για τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Γεωργίας και τόνισε:-ότι τα ψίχουλα που δίνει η κυβέρνηση δεν λύνουν το πρόβλημα και πως οι αγρότες πρέπει να κάνουν αποφασιστικό βήμα στην αναμέτρηση με την αντιλαϊκή πολιτική.

-η ψήφος στο ΚΚΕ είναι εντολή απόρριψης των αντιλαϊκών κυβερνήσεων, εντολή μαχητικής αντιπαράθεσης με τα μονοπώλια και το Κεφάλαιο.
<-η ψήφος στο ΚΚΕ θα είναι εκεί που πρέπει: στους νέους μεγάλους αγώνες για να βάλουμε φρένο στα χειρότερα, διεκδικώντας ότι αξίζει σε μας και τα παιδιά μας.
-Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι όσο πιο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ τόσο μεγαλύτερες δυσκολίες θα αντιμετωπίσει η οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση, καλώντας τους παρευρισκόμενους να κάψουν τα αντιλαϊκά σενάρια.

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΚΚΕ ΔΥΝΑΤΟ!