Εργατικές Κουφάλια-Αναγνώστης:Είπαμε το νερό…νεράκι

Από αναγνώστη μας λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή σχετικά με τις συχνές διακοπές νερού στις εργατικές κατοικίες Κουφαλίων

Είπαμε το νερό…νεράκι

Δεν πέρασε μέρα από την χθεσινή συνάντηση (3 Ιουνίου 2018) που είχαν οι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών Κουφαλίων με τη διοίκηση της ΔΕΥΑΧ, σχετικά με τις συχνές διακοπές του νερού και ” ο δαίμων” της ΔΕΗ ξαναχτύπησε πάλι.

Από το πρωί της Δευτέρας ,4 Ιουνίου 2018, η υδροδότηση σταμάτησε πάλι, με αποτέλεσμα να λέμε το νερό νεράκι. Δεν ξέρω τι σόι αναβάθμιση του δικτύου έκανε η ΔΕΗ, όμως το πρόβλημα παραμένει και η ταλαιπωρία μας συνεχίζεται σε εντονότερο βαθμό.

Είναι αδιανόητο, στις μέρες που ζούμε, να μην έχουμε πρόσβαση στο σημαντικότερο κοινωνικό αγαθό, όπως είναι το νερό,και να μην μπορούμε να ρυθμίσουμε την καθημερινότητά μας: την καθαριότητά μας, την εκπλήρωση των βασικών βιοτικών μας αναγκών, τη διατροφή μας, την σωματική και ψυχική μας υγεία, τις κοινωνικές μας εκδηλώσεις και υποχρεώσεις, την ανάπαυσή μας και τόσα άλλα.

Την ίδια μας τη ζωή, δηλαδή!!! Δείξαμε κατανόηση και ιώβεια υπομονή, και σε διάρκεια και σε ένταση, όμως χωρίς ανάλογη ανταπόκριση. Αλλά μη κάνουν το λάθος και μας θεωρήσουν δεδομένους, γιατί οι αντοχές μας έχουν και τα όριά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *