Δ.Χαλκηδόνος: Υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές ο Γ.Βασιλειάδης

Φίλες και Φίλοι,

Όταν ο πολιτικός χώρος που ανήκεις σε προτείνει για μια τόσο σημαντική εκλογική μάχη, σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία για την χώρα μας, δεν μπορείς παρά να δεχθείς με μεγάλη χαρά και μεγάλη ευθύνη.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της χώρας μας συνεχίζει να ανεβαίνει τον Γολγοθά της ακρίβειας. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις σηκώνουν πλέον τα χέρια ψηλά μπροστά στην αισχροκέρδεια. Η εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών, της υγείας, της παιδείας,  του ρεύματος αλλά και η επιχείρηση ιδιωτικοποιήσεις g του νερού, ο εργασιακός μεσαίωνας του νόμου χατζηδάκη, η διάλυση της αγροτικής παραγωγής, η αρπαγή της πρώτης κατοικίας από τα founds τους, η εξυπηρέτηση μεγαλοσυμφερόντων, η διαφθορά και η διαπλοκή αποτελούν στρατηγική επιλογή  του κ. Μητσοτάκη και τελειώνουν στις 21 του Μάη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία με σύνθημα “Δικαιοσύνη παντού” καταθέτει με καθαρό τρόπο και τεκμηριωμένα τις προτάσεις του για την επόμενη μέρα,  με συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την Προοδευτική Αλλαγή. Με συγκεκριμένες θέσεις αποδεικνύουμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος και θα τον ανοίξουμε με την ψήφο μας. Ο δρόμος της Πολιτικής Αλλαγής και της Προοδευτικής Κυβέρνησης, με τη Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση. Με την ψήφο του ελληνικού λαού σε μια κάλπη, από την πρώτη Κυριακή μια ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση θα αναλάβει το τιμόνι αυτής της χώρας.

Στις 21 Μάη λοιπόν παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Η νέα γενιά, ο κόσμος της δουλειάς,  οι παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, οι άνεργοι και οι άνεργες, επιστρέφουμε τον λογαριασμό στον Μητσοτάκη και στέλνουμε ηχηρό μήνυμα για “Δικαιοσύνη Παντού”!

Γιώργος Βασιλειάδης

Εκπαιδευτκός, Συνδικαλιστής

Υποψήφιος Βουλευτής στην Β΄Θεσσαλονίκης,

με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.