Γ.Μπίκος:Aπάντηση σε αναφορές του κ.Αναγνωστόπουλου περί πολιτικών απολιθωμάτων

Από τον πρώην δήμαρχο κ.Ιωάννη Μπίκο λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή


Επιστολή απάντηση επί προσωπικού, σε αναφορές του κ.Αναγνωστόπουλου περί πολιτικών απολιθωμάτων.

Συνδημότισσες και συνδημότες

Ως διατελέσας Δήμαρχος του Δήμου Χαλκηδόνος και μάλιστα στα πρώτα δύσκολα χρόνια της δημιουργίας του, είχα και έχω την αγωνία να βλέπω τον Δήμο μας να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις και να αναπτύσσεται για το καλό των δημοτών μας.

Στα πλαίσια αυτά, παρακολουθώντας πολύπλευρα τα δρώμενα, είχα την ελπίδα ότι ο σημερινός Δήμαρχος και η διοίκησή του, θα έβαζαν αυτόν τον τόπο σε τροχιά ανάπτυξης, όπως εμείς ως πρώτη αλλά και η επόμενη διοίκηση, παλέψαμε για τον σκοπό αυτό.

Δυστυχώς όμως, με θλίψη και απογοήτευση, διαπίστωσα τα τέσσερα τελευταία χρόνια ότι ο κ. Αναγνωστόπουλος, ενώ του δόθηκαν όλες οι δυνατότητες  και είχε όλες τις  προϋποθέσεις για να πάει ακόμα πιο μπροστά αυτόν τον τόπο, εκείνος μπόρεσε και κατάφερε ακριβώς το αντίθετο.

Ενώ εκλέχτηκε με οδηγό ένα όραμα ανάπτυξης, δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να το υπηρετήσει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν νέα προβλήματα στις κοινωνίες μας και να μην επιλυθούν τα παλιότερα.

Αλήθεια, πόσο περήφανος μπορείτε να είστε κ. Αναγνωστόπουλε για το σχεδόν ανύπαρκτο έργο σας;

Πόσο ικανοποιημένος μπορείτε να είστε για ότι αφήνετε πίσω σας ;

Με το μόνο που ασχοληθήκατε σοβαρά αυτά τα χρόνια ήταν το θέμα του ΚΕΚ Νεφέλη, το οποίο τελικά επί των ημερών σας έκλεισε κι αυτό.

Τελικά αυτό που είδαν οι δημότες σε κάθε χωριό, ήταν ότι τα προβλήματά τους γιγαντώθηκαν επί της δικής σας διοίκησης.

Πλέον ο τόπος δεν αντέχει άλλα πέντε χρόνια οπισθοδρόμησης και στασιμότητας, άλλα πέντε χρόνια δικής σας διοίκησης με Δήμαρχο τον Σταύρο Αναγνωστόπουλο.

Για το λόγο αυτό, εύχομαι και πιστεύω ότι στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, οι δημότες θα δώσουν τη λύση με την ψήφο τους για να υπάρξει ξανά όραμα και ελπίδα για το μέλλον του Δήμου μας.

Ιωάννης Μπίκος 

Πρώην Αντινομάρχης Νομού Θεσσαλονίκης 

Πρώην Δήμαρχος Χαλκηδόνος