Γέφυρα:Ρυθμίσεις στον πεζόδρομο

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ – ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΕΦΥΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ

gefPezΟ πεζόδρομος της Γ. Παπανδρέου αποτελεί αντικείμενο διαφορετικών απόψεων για πολλούς από τους δημότες μας. Άλλοι θέλουν να λειτουργήσει ως πεζόδρομος και άλλοι ως δρόμος αυτοκινήτων. Πάντως όλοι συμφωνούν ότι η σημερινή κατάσταση της λειτουργίας του ως πάρκινγκ, δεν εξυπηρετεί παρά μόνο τους κατόχους Ι.Χ. και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους υπόλοιπους.

Αυτή τη στιγμή είναι χαρακτηρισμένος με την υφιστάμενη συγκοινωνιακή μελέτη ως πεζόδρομος. Για να αλλάξει αυτή η κατάσταση απαιτείται νέα συγκοινωνιακή μελέτη για την οποία απαιτούνται περίπου 10.000 €. Αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Έτσι αποφασίσαμε από τον μήνα Μάϊο να εφαρμοστούν κανονικά οι προβλεπόμενες ρυθμίσεις στην κυκλοφορία και οι οποίες είναι οι εξής:

Ο πεζόδρομος θα λειτουργεί αποκλειστικά για τους πεζούς. Θα κλείσουν από παντού οι διελεύσεις των αυτοκινήτων. Εξαίρεση θα αποτελούν οι δρόμοι Δημοκρατίας και Σταδίου οι οποίοι θα παραμένουν ανοιχτοί καθημερινά (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ) ως τις 18.00 οπότε και θα κλείνουν, για να ανοίξουν ξανά στις 07.00 το επόμενο πρωί. Θα απαγορεύεται αυστηρά η στάθμευση αυτοκινήτων μέσα στον πεζόδρομο.

Εάν εντοπίζεται παράνομα σταθμευμένο Ι.Χ. θα καλείται η τροχαία. Θα υπάρχει ειδική μνεία για τα Ι.Χ. των κατοίκων επί του πεζοδρόμου.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΕΦΥΡΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *