Γέφυρα-Ε.Κατσώρας: “Είναι υποχρέωση τους να το συνεχίσουν και όχι να το καταστρέφουν”

Σε δημόσια ανακοίνωση του ο πρώην Δημοτικός σύμβουλος κ.Ευθύμης Κατσώρας προχωρά σε καταγγελία σχετική με το γήπεδο Γέφυρας

 

Προς μεγάλη μου έκπληξη πληροφορήθηκα σήμερα (Δευτέρα 4/5) ότι η δημοτική αρχή για την κάλυψη αναγκών οδοποιίας, πήγε και ξήλωσε μερικές κουβαδιές χαλικιού από το νέο ανοιχτό γήπεδο της Γέφυρας. Δεν το πίστευα και πήγα για να το δω με τα μάτια μου και δυστυχώς ήταν αλήθεια όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.
Πρόκειται για μια απαράδεκτη πράξη χωρίς καμιά απολύτως λογική.

Ίνα τέτοιο έργο θα πρέπει να προστατεύεται από οποιαδήποτε διοίκηση υπάρχει στον Δήμο. Να γίνονται προσπάθειες για να ολοκληρωθεί με κάθε δυνατή προσπάθεια και όχι να ξηλώνεται με τόσο εύκολο τρόπο τμήμα του. Απαγορεύεται να αφαιρεθεί έστω και ένα χαλίκι.

Καμιά διοίκηση δεν έχει την εξουσιοδότηση να αλλοιώνει έργα τόσο σημαντικά για την κοινωνία μας. Δεν γίνεται από την μια να κάνεις σημαία ότι τα έργα για την δημιουργία των γηπέδων σε Γέφυρα και Αγιο Αθανάσιο προχωράνε, ακόμη και αν αυτά τα δυο έργα εγκρίθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση, και από την άλλη να προχωρείς σε αυτή την απαράδεκτη πράξη, χωρίς μάλιστα να γνωρίζουν τίποτα ο Πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού, όπως με ενημέρωσαν σε ερώτηση μου.
Ίσως επειδή δεν χρειάστηκε να κάνουν τίποτα για να εγκριθούν τα ως άνω έργα, και τα βρήκαν έτοιμα από την προηγούμενη διοίκηση, να μην μπορούν να τα πονέσουν και για αυτό τα βανδαλίζουν.
Να πληροφορήσω ότι το χαλίκι αυτό αποτελεί τμήμα της αποστράγγισης του γηπέδου και είναι έργο παλαιότερων διοικήσεων του Δήμου Αγιου Αθανασίου, αρκετά υψηλού κόστους.

Θα πρέπει η υφιστάμενη δημοτική αρχή να σεβαστεί τον κόπο προηγούμενων διοικήσεων και να αποκαταστήσουν τη ζημιά που πραγματοποίησαν με το ίδιο ακριβώς υλικό που αφαιρέθηκε.

Επίσης θα πρέπει να σεβαστεί τον κόπο της προηγούμενης διοίκησης και να μην χάσει το έτοιμο εγκεκριμένο έργο κατασκευής των γηπέδων Γέφυρας και Αγιου Αθανασίου λόγω γραφειοκρατικών σφαλμάτων.

Να συνεχίσει και αν προλάβει να ολοκληρώσει αυτό το τόσο σημαντικό έργο για το χωριό μας. Είναι υποχρέωση τους να το συνεχίσουν και όχι να το καταστρέφουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *