Γέφυρα:Ευθύμης Κατσώρας-Η αλήθεια και τα ψέμματα για το θέμα του γραμματέα

Στην παρακάτω δήλωση προέβη ο δημοτικός σύμβουλος από τη Γέφυρα Ευθύμης Κατσώρας σχετικά με τον γραμματέα της κοινότητας

“Κατόπιν δημόσιας πρόσκλησης που δέχθηκα, μέσω ανακοινώσεων σε δημόσιους χώρους και μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά ποτέ με επίσημη διαδικασία, παραβρέθηκα την Τρίτη 16/04/2019 στην Κοινότητα της ΔΚ Γέφυρας και πιο συγκεκριμένα στο έκτακτο τοπικό συμβούλιο που ζητήθηκε από τους κυρίους τοπικούς συμβούλους Ευσταθιάδη Λουκά, Κουμαρά Νέστορα, Πέτκογλου Κωνσταντίνο και Θεοδώρου Μιχάλη, για να λογοδοτήσω για την απομάκρυνση του γραμματέα από την κοινότητα της Γέφυρας.

Όμως το έκτακτο τοπικό συμβούλιο δεν πραγματοποιήθηκε ΠΟΤΕ, όπως με ενημέρωσε στη συνέχεια κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας η πρόεδρος κυρία Χατζηκύρκου Μαρία. Και ο λόγος; Γιατί δεν υπήρξε ποτέ κανένα θέμα προς συζήτηση. Διότι ο δημοτικός υπάλληλος που εξυπηρετεί τους κατοίκους της Γέφυρας εξακολουθεί να βρίσκεται στο κοινοτικό κατάστημα και να προσφέρει τις υπηρεσίες του, κάτω από το ίδιο καθεστώς που βρίσκεται εδώ και 5,5 περίπου χρόνια και κάτω από το ίδιο καθεστώς που βρισκόταν ο προκάτοχος του, δηλαδή ως υπάλληλου του Ν.Π.Δ.Δ. προσφέροντας τις υπηρεσίες του και στην κοινότητα ΔΚ Γέφυρας. Μου προξενεί εντύπωση όμως που το συγκεκριμένο θέμα το συνυπογράφει και ο κύριος Ευσταθιάδης Λουκάς καθώς διετέλεσε πρόεδρος το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και γνωρίζει αρκετά καλά το καθεστώς κάτω από το οποίο έχουμε καταφέρει να έχουμε υπάλληλο στην κοινότητά μας, και επίσης θα έπρεπε να γνωρίζει ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως.

Την επομένη παραβρέθηκα στο τακτικό τοπικό συμβούλιο που ήταν ορισμένο για την Τετάρτη 17/04/2019.

Εκεί με μεγάλη μου έκπληξη έμαθα πως για την παραπάνω πρόσκληση δεν είχαν καμία ενημέρωση οι κύριοι Κουμαράς Νέστορας, Πέτκογλου Κωνσταντίνος και Θεοδώρου Μιχάλης παρότι φαίνονται να την προσυπογράφουν.

Με λυπεί το γεγονός ότι ορισμένοι, εξαιτίας της συμμετοχής μου στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, χρησιμοποίησαν το όνομα μου λόγω τις ιδιότητας μου ως Δημοτικός σύμβουλος για να κερδίσουν τις εντυπώσεις ρίχνοντας λάσπη στο πρόσωπο μου. Και μάλιστα για ένα θέμα που δεν υπήρξε ποτέ, την ίδια στιγμή μάλιστα, που οι περισσότερες κοινότητες του Δήμου μας έχουν πραγματική έλλειψη γραμματέα δυστυχώς, λόγω της αρκετά μεγάλης μείωσης του αριθμού των Δημοτικών υπαλλήλων του Δήμου μας.

Θα ήθελα να τους συμβουλέψω, αντί να ασχολούνται με τη λασπολογία καλό είναι να θέσουν πραγματικούς στόχους με το τι μπορούν να προσφέρουν στον τόπο μας, και όχι να παρουσιάζουν ως δικούς τους στόχους για το μέλλον έργα τα οποία έχουν ήδη εγκριθεί από την τωρινή διοίκηση όπως είναι η ολοκλήρωση του νέου γηπέδου της Γέφυρας (υπ. αριθμ. 6/27-2-2019 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου).”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *