Γέφυρα- Καστανάς- Πολύκαστρο- Εύζωνοι:Εργασίες διαγράμμισης

Εργασίες διαγράμμισης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις εξής επαρχιακές οδούς:

α. Επί της Επαρχιακής Οδού 2 (Θεσσαλονίκη-Ρετζίκι-Ασβεστοχώρι), από την ανατολική Περιφερειακή Οδό ως τη συμβολή με την Επαρχιακή οδό 3 (Πυλαία-Χορτιάτης-Πανόραμα).

β. Επί της Επαρχιακής Οδού 3 (Πυλαία-Χορτιάτης-Πανόραμα), από την ανατολική Περιφερειακή Οδό ως τη συμβολή με την Επαρχιακή Οδό 2 – χωρίς την οδό Κομνηνών της Δημοτικής Ενότητας Πανοράματος.

γ. Επί της Επαρχιακής οδού 4 Θεσσαλονίκης- Ωραιοκάστρου, από το σημείο μετά τον ανισόπεδο κόμβο Λαγκαδά ως τον οικισμό Δρυμού).

δ. Επί της ΠΕΟ 1 (Γέφυρα- Καστανάς- Πολύκαστρο- Εύζωνοι ως τα όρια του Ν. Κιλκίς).

ε. Επί της Επαρχιακής Οδού 27 Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας και στις δυο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, και συγκεκριμένα από τον κόμβο του Αεροδρομίου «Μακεδονία» έως την είσοδο της Περαίας.

στ. Επί της Εθνικής Οδού 67 Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, και συγκεκριμένα από τον Κόμβο 13 (Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», συμβολή με Περιφερειακή Οδό) έως και το Αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *