Γέφυρα:Κοπή πίτας Συλλόγου Φίλων Μουσείου Βαλκανικών Πολέμων

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσείου Βαλκανικών Πολέμων σε συνεργασία με το Στρατιωτικό Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων «Τόψιν» σε μια σεμνή τελετή στον κεντρικό χώρο του Μουσείου έκοψαν την ετήσια βασιλόπιτα χοροστατούντος του πανοσιολογιότατου Ιερέως π. Ανέστη Μιχαηλίδη, του Δημάρχου Χαλκηδόνος κ. Αναγνωστόπουλου Σταύρου, του Προέδρου Δ.Σ. Χαλκηδόνος κ. Ταχτατζόγλου Γαβριήλ, Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Ανεστίδη Ανέστη, και Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Χαλκηδόνος κ.κ. Κορδονούρη Μενέλαου και Στεργιάδη Απόστολου, καθώς και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γέφυρας και Κοινοτικών Συμβούλων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι και τα Δ.Σ. των Συλλόγων της Γέφυρας “Πολιτιστικός Σύλλογος – Μέτρες – Σωζόπολη” και “Πολιτιστικός Σύλλογος Κ. Γέφυρας – Άγ. Γεώργιος” καθώς και πλήθος κόσμου.

Η άρτια οργάνωση του Μουσείου συμβάλουν καθημερινά με τον κόπο τους οι Αξιωματικοί και οι Στρατιώτες που υπηρετούν στο Μουσείο με ιδιαίτερη φροντίδα του Διευθυντή του Μουσείου Αντ/σχη κ. Μικρόπουλου Λεόντιου και της Ανθ/γού κα. Σερέτη Κατερίνας που καθημερινά μεριμνούν για την άριστη λειτουργία του.

Ο Σύλλογος τους οφείλει ένα μεγάλο «Ευχαριστώ»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *