Γέφυρα:Τα νέα συμβούλια Πολιτιστικού συλλόγου & Φίλων Μουσείου

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΦΥΡΑΣ «ΜΕΤΡΕΣ-ΣΩΖΟΥΠΟΛΗ»
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας «Μέτρες – Σωζούπολη» ανακοινώνει ότι μετά από την διενέργεια Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης και εκλογών που πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 17:30 στο προαύλιο του συλλόγου, αναδείχθηκαν νέα πρόσωπα στη Διοίκηση των οργάνων.
Πιο συγκεκριμένα, μετά από σχετική διαδικασία, εξελέγει το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο στη συνέχεια συγκροτήθηκε σε σώμα, ως εξής:

Πρόεδρος: Ιωάννης Κιομουρτζής
Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Κατικαρίδης
Γενική Γραμματέας: Φωτεινή Ευσταθιάδου
Ταμίας: Χριστίνα Σαμαρά Βούλτσου
Μέλος ΔΣ: Μυλωνά Μαρία
Μέλος ΔΣ: Γάκης Γεώργιος
Μέλος ΔΣ: Γκαρμπούνη Μαρία
Αναπληρωματικό Μέλος: Μουδούρη Κεχαγιά Παρασκευή
Αναπληρωματικό Μέλος: Σταυρίδου Μαγδαληνή – Μαρία
Ως Εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Ευαγγελία Περιστεράκη, Νεραντζούλα Θεοδοσέλλη, Στεργιάδης Απόστολος
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους του συμπολίτες, μέλη και φίλους του συλλόγου για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή μας και τη μαζική συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κύριο Μάριο Σαββέλη, Τοπικό Σύμβουλο και πρώην Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Γέφυρας, ο οποίος τέλεσε χρέη προέδρου γενικής συνέλευσης, καθώς και την κυρία Δήμητρα Γιούδα, μέλος του συλλόγου επί σειρά ετών, ενεργότατη εθελόντρια και συνυπεύθυνη βεστιαρίου, για τη συμμετοχή της ως γραμματέα γενικής συνέλευσης.
Ευχαριστούμε επίσης την κυρία Θεοδώρα Μαυρίδου, τον κύριο Ιωάννη Ιωαννίδη και την πρόεδρο της ΠΟΣΑΡ, κυρία Ασανιώτου Μαρία για τη συμμετοχή τους ως εφορευτική επιτροπή των εκλογών.
Ευχόμαστε από καρδιάς η φετινή χρονιά να μας αποζημιώσει όλους και να αναπληρώσει στο ακέραιο τον χαμένο χρόνο. Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε το μέγιστο δυνατό να αναλάβουμε όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις σχετικά με την ανάδειξη και τη βελτιστοποίηση του συλλόγου, σεβόμενοι πάντα την ιστορία του και των αρχών που θεμελίωσαν όλα τα πρώην διοικητικά συμβούλια.
Εκ της διοικήσεως του ΠΣΓ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ

Κατά την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11/10 στο Κοινοτικό κατάστημα της Γέφυρας, αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων του Μουσείου Βαλκανικών Πολέμων.

Τα νέα μέλη είναι:

Μικρόπουλος Λεόντιος, Πρόεδρος
Ιωαννίδης Ιωάννης, Αντιπρόεδρος
Αβραάμ Δήμητρα, Γραμματέας
Αναγνωστόπουλος Γεώργιος, Ταμίας
Παπώτης Στέργιος, Σύμβουλος
Λιόλιος Χαράλαμπος, Σύμβουλος
Σαβέλλης Μιχάλης, Σύμβουλος
Σαβέλης Απόστολος, Σύμβουλος

Εξελεγκτική Επιτροπή Ταμείου

Καλιμτζόγλου Συμεών
Στεργιάδης Απόστολος
Μπίτση Αναστασία