Γέφυρα:Απάντηση του κ.Κατσώρα στον κ.Ευσταθιάδη

 

Από τον δημοτικό σύμβουλο κ.Κατσώρα Ευθύμη λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω δήλωση-απάντηση στην ανακοίνωση του προέδρου Δ.Κ. Γέφυρας κ.Ευσταθιάδη (Δείτε την πατώντας ΕΔΩ)

Το γεγονός ότι σε μυστική ψηφοφορία ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΔΚ Γέφυρας κύριος Λουκάς Ευσταθιάδης γνωρίζει τι έχει ψηφίσει ο καθένας είναι άξιο θαυμασμού. Βέβαια δεν είναι πρώτη φορά που εξάγει εύκολα συμπεράσματα.

Αντί όμως να αναλογιστεί τι τον έφερε εδώ και ανάγκασε την παράταξη του να φτάσει δυστυχώς σε αυτό το σημείο, καθώς στην συνεδρίαση της Δευτέρας διατυπώθηκαν μια μεγάλη σειρά από λόγους που μόνο ασήμαντοι δεν μπορούν να θεωρηθούν, ασχολείται μόνο με την ανάλυση της ψηφοφορίας.

Επίσης σε ότι αφορά αν νοιάζομαι ή όχι για το χωριό μου αυτό το έχω δείξει στο παρελθόν και θα συνεχίσω να το δείχνω, χωρίς να προσπαθώ να προβάλλω συνεχώς τις ενέργειες μου με απώτερο σκοπό το προσωπικό μου συμφέρον.

Έχουμε εκλεγεί για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον τόπο μας και όχι για να προσπαθούμε να μαζέψουμε ψήφους για τις επόμενες εκλογές.

Ευθύμης Κατσώρας

Δημοτικός Σύμβουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *