Γέφυρα:Γεν.Συνέλευση Πολ.Συλλόγου “Μέτρες-Σωζούπολη”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται ο κύκλος μας ως διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέφυρας “Μέτρες-Σωζούπολη”. Μια θέση ευθύνης, που αναλάβαμε από τον Οκτώβρη του 2021.

Επιστρέφουμε στην αρχική μας ιδιότητα ως μέλη του συλλόγου, μα πάνω από όλα ως εθελοντές, για να υπηρετήσουμε, από εκείνη τη σκοπιά πλέον, τον αδιάκοπο αγώνα για την ανάδειξη και διατήρηση του πολιτισμού μας.

Με την ευχή κάθε χρονιά που περνάει ο συλλογός μας να γίνεται πιο μεγάλος, πιο δεμένος, πιο ισχυρός και πιο δημιουργικός, παραδίδουμε τη σκυτάλη και καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους, και ιδιαίτερα τους νέους να προσέλθουν για να γνωρίσουν εκ των έσω τη χαρά και την ολοκλήρωση που προσφέρει η ανιδιοτελής προσφορά για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Οι βαλίτσες μας και οι καρδιές μας είναι γεμάτες αναμνήσεις. Άλλες ευχάριστες και δημιουργικές και άλλες δυσάρεστες και απογοητευτικές. Ωστόσο, πάντοτε σε στιγμές αποχωρισμού στη ζυγαριά θα γέρνουν τα θετικά συναισθήματα.

Αυτό που μένει στο τέλος και είναι το πραγματικό κέρδος, είναι οι ανθρώπινες σχέσεις, αυτές θυμάσαι, αυτές σε χαροποιούν, αυτές θα νοσταλγείς αργότερα.

Στο δικό μας ταξίδι, όπως κάθε φορά, είχαμε και σημαντικούς συνοδοιπόρους, που δεν είναι άλλοι από τα μέλη του συλλόγου και τις οικογένειές τους, τους δασκάλους, τους συνεργάτες και φυσικά τις πολιτικές, θρησκευτικές, αυτοδιοικητικές, στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές του τόπου μας, τους νέους και παλιούς χορηγούς μας και φυσικά τους μικρούς και μεγάλους εθελοντές! Η στήριξη και η βοήθειά σας είναι πολύτιμο εφόδιο σε κάθε μας προσπάθεια και το λιγότερο που οφείλουμε είναι ένα μεγάλο Ευχαριστώ!

Σας καλούμε λοιπόν την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 στο κτίριο του συλλόγου, να ξεκινήσουμε μαζί ένα νέο κύκλο στην ιστορία του συλλόγου μας, με τη διεξαγωγή της καθιερωμένης εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και των λοιπών οργάνων του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Η παρουσία και η στήριξή σας κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη, καθώς σε αυτές τις σημαντικές στιγμές δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού και αναβλητικότητας.

Ο σύλλογος είναι και θα παραμείνει ανοιχτός, και μας έχει ανάγκη όλους…

Σας περιμένουμε.