Γιαννιτσά: ”Έπεσε ξύλο” μεταξύ δύο δημοτικών συμβούλων

“Θερμό επεισόδιο” μεταξύ δύο δημοτικών συμβούλων του δήμου Πέλλας εκτυλίχθηκε έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Οι δύο σύμβουλοι, ένας από την διοικούσα παράταξη (από τα Γιαννιτσά) και ένας από την ελάσσονα αντιπολίτευση (από την Κρύα Βρύση), αρχικά αντάλλαξαν χαρακτηρισμούς και ήρθαν στα χέρια έξω από την αίθουσα μετά από διαφωνία και διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους με αφορμή θέμα που συζητήθηκε εκτός Ημερήσιας Διάταξης για τα πλαστικά απόβλητα. 

Το αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης να μεταβεί στο νοσοκομείο Γιαννιτσών για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Την σχετική ενημέρωση για το “θερμό επεισόδιο” έκανε στο σώμα δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης την ώρα που συζητιόταν το θέμα της έγκρισης μελετών για την αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων Καψάλη και Φιλιππάκου των Γιαννιτσών.

Να σημειωθεί ότι εξαιτίας του γεγονότος, που καταδικάστηκε από τις παρατάξεις της μειοψηφίας, διακόπηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

karatzova.com