Γιαννιτσά:Σπουδαίοι καλλιτέχνες και φέτος στο Ανοιχτό Θέατρο

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020:

Σπουδαίοι καλλιτέχνες και φέτος στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών

-Το πρόγραμμα για τον Ιούλιο-

Πολύ σημαντικές παραστάσεις και συναυλίες θα φιλοξενηθούν και φέτος το καλοκαίρι από τον Δήμο Πέλλας και την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020».

Στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, για τον μήνα Ιούλιο το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει:

Παρασκευή 10 Ιουλίου, ώρα: 9.00 μ.μ.: Παιδική Θεατρική παράσταση από το Μικρό Θέατρο Λάρισας με το έργο «Ο Τζάκ και η Φασολιά».

Δευτέρα 13 Ιουλίου, ώρα 9.15 μ.μ.: Θεατρική παράσταση με το έργο «Σκηνές από έναν Γάμο» με τον Αντώνη Λουδάρο και την Παυλίνα Χαρέλα.

Πέμπτη 16 Ιουλίου, ώρα 9.30 μ.μ.: Θεατρική Παράσταση με το Ιστορικό Δράμα «Νόστος Ρίζα μ’ και κλαδί μ’…» του Δημήτρη Πιπερίδη. Παίζουν: Τάκης Βαμβακίδης, Αλέξης Παρχαρίδης κ.α.

Τρίτη 21 Ιουλίου, ώρα 9.30 μ.μ.: Θεατρική Παράσταση με το έργο «Δάφνες και Πικροδάφνες», των Δημήτρη Κεχαϊδη και Ελένης Χαβιαρά. Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης, Τάσος Χαλκιάς, Θανάσης Πατριαρχέας,  Κωνσταντίνος Ασπιώτης.

Τετάρτη 22 Ιουλίου, ώρα 9.00 μ.μ.: Παιδική Θεατρική Παράσταση με το έργο  «Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η Δύναμη της Φιλίας

Δευτέρα 27 Ιουλίου, ώρα 9.30 μ.μ.: Θεατρική Παράσταση με το έργο «Προσοχή ο Φίλος Δαγκώνει». Παίζουν: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ναταλία Δραγούμη, Ευαγγελία Μουμούρη, Μέμος Μπεγνής.

Τετάρτη 29 Ιουλίου, ώρα 9.00 μ.μ.: Θέατρο  Σκιών με την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και το Στοιχειωμένο Ξενοδοχείο». 

Παρασκευή 31 Ιουλίου, ώρα 9.00 μ.μ.: Παιδική Θεατρική Παράσταση από την Παιδική Σκηνή Φώτη Σπύρου, με το έργο «Ο Ροβινσώνας και ο Κρούσος».

Για πληροφορίες σχετικά με τις παραστάσεις, τιμές εισιτηρίων, αλλά και για όλες τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού, μπορείτε να ενημερώνεστε εργάσιμες ημέρες και ώρες από το 2382084381 (κ. Βάσω Πασσαλή).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *