Γιαννιτσά: Το Σάββατο η κηδεία της 23χρονης Ιφιγένειας

Η άτυχη κοπέλα καθόταν στο τρίτο βαγόνι στη θέση 67 δίπλα στο παράθυρο, είπε ο δικηγόρος στον Alpha, προσθέτοντας ότι ο αρραβωνιαστικός της υπέστη εγκαύματα από τις θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν μετά τη φωτιά που είχε εκδηλωθεί μετά τη σύγκρουση των τρένων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Μίτσκα ο αρραβωνιαστικός της Ιφιγένειας αρχικά τη μετέφερε σε ένα διαφορετικό σημείο του βαγονιού μαζί με ένα άλλο παιδί. Κατά την ίδια περιγραφή η κοπέλα είχε αίματα στο κεφάλι με τον αρραβωνιαστικό της να υποστηρίζει ότι αρχικά η Ιφιγένεια είχε σφυγμό.

Αυτό που θυμάται, επίσης, ο αρραβωνιαστικός της 23χρονης είναι πως όταν τον παρέλαβαν οι διασώστες πρόλαβε να τους πει «πάρτε και την κοπελιά μου».

Ο Στέλιος Σούρλας δικηγόρος και συνήγορος της οικογένειας, από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, δήλωσε: «Η κηδεία της θα γίνει αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί στα Γιαννιτσά. Την έχουν παραλάβει και μεταβαίνουν τώρα στην πόλη των Γιαννιτσών. Από την εταιρεία δεν έχει εμφανιστεί κανείς, δεν έχει πει κάνεις καμία συγνώμη. Υπάρχουν ευθύνες όχι μόνο στο σταθμάρχη αλλά και στην εταιρεία. Υπάρχουν ποινικές ευθύνες και για πολιτικούς. Για τους πολιτικούς προϊσταμένους που όλα αυτά τα χρόνια δεν πρόλαβαν να εποπτεύουν αν υπήρχαν μέτρα».