Κ.Σαραφίδης:”ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ”

Από τον επικεφαλής της  Δημοτικής παράταξης “Σύμπραξη Ευθύνης” κ.Σαραφίδη Κωνσταντίνο λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

Η χώρα μας , ο τόπος μας, δίνει αυτή τη στιγμή μια υπέρτατη μάχη απέναντι σε μια πανδημία. Η πανδημία απειλεί να στερήσει ΤΗΝ ΖΩΗ από τους πιο ευπαθείς συμπολίτες μας.Απειλεί με κατάρρευση την οικονομία της χώρας, που πέρασε μόλις πρόσφατα μια σκληρή δοκιμασία. Κινδυνεύει με το έναν η άλλο τρόπο το ΣΥΝΟΛΟ της χώρας.

Είναι λοιπόν τέτοιο το μέγεθος της απειλής που επιβάλλει την ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ όλων ,παντού σε όλα τα επίπεδα. ΑΥΤΗ Η ΜΑΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ. Για να την κερδίσουμε όμως , όπως κάθε μάχη, είτε ο εχθρός είναι ορατός είτε αόρατος και μη ανθρώπινος, απαιτείτε σκληρός αγώνας. Αγώνας όμως με ΟΜΟΨΥΧΕΙΑ με ΣΎΜΠΝΟΙΑ  αλλά  και με ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ. Όλοι μας πρέπει να αγωνιστούμε. Προϋπόθεση για την θετική έκβαση είναι το κράτος ,η περιφέρεια και ο δήμος, να αφιερώσουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων τους σε αυτόν τον αγώνα.
Η ελληνική κοινωνία έχει πειστεί πως το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί από την αυτοπροστασία του καθένα μας και την συμμόρφωσή του με τις οδηγίες. Το κλειδί βρίσκεται στην υπομονή και όχι στον πανικό. Μετά από όλα αυτά εγώ και η Παράταξη ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ θέτουμε τον εαυτό μας στην διάθεση του δήμου και των δημοτών.

Με όσες δυνάμεις έχουμε δηλώνουμε ότι στρατευόμαστε και είμαστε πρόθυμοι να παράσχουμε οτιδήποτε μας ζητηθεί από την δημοτική αρχή. Ας εκτιμήσει όπως νομίζει εκείνη  την προσφορά μας είτε σε ιδέες είτε σε εθελοντισμό.

Κύριε δήμαρχε, αυτή την ώρα οι ευθύνες σας είναι τεράστιες. Εσείς διοικείτε τον δήμο και όχι η αντιπολίτευση που την κατηγορείτε. Σταθείτε  στο ύψος των περιστάσεων και προσπαθήστε να ενώσετε και όχι να διχάσετε.

Δεν είναι καιρός για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Έχουμε καιρό για αυτό.

Είναι η ώρα της μάχης, είναι η ώρα του αγώνα.

Ολόκληρη η αντιπολίτευση σας έκανε προτάσεις για την καλύτερη αντιμετώπιση του πρωτόγνωρου αυτού  φαινομένου που αντιμετωπίζουμε.

ΑΞΙΟΠΟΙΉΣΤΕ ΤΙΣ

Κάντε αυτό το Συμβούλιο ΤΩΡΑ και αφήστε τα άλλα θέματα για αργότερα.

Ενεργοποιήστε ουσιαστικά και διευρύνεται τον θεσμό της Πολιτικής Προστασίας.

Θέλουμε να βοηθήσουμε.
Μην μας χρεώνετε και μάλιστα με κάκιστο τρόπο, τις δικές σας αδυναμίες διοίκησης.

Αυτή την  κρίσιμη μάχη, αυτή την μάχη ζωής , πρέπει να την δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και πρέπει να είναι νικηφόρα.

ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Δημοτικός σύμβουλος
Επικεφαλής παράταξης ΣΎΜΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *