ΚΕΚ Νεφέλη:Ορισμός Προεδρείου Διαδημοτικού οργάνου


Στον ορισμό του προεδρείου του διαδημοτικού οργάνου του ΚΕΚ Νεφέλη προχώρησαν σήμερα οι ορισμένοι εκπρόσωποι των δήμων Δέλτα, Χαλκηδόνoς και Ωραιοκάστρου που συνεδρίασαν στο δημαρχείο του δήμου Δέλτα στη Σίνδο.

Πρόεδρος ορίστηκε ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και τοπικής οικονομίας του δήμου Δέλτα, Φάνης Αλμπάνης, αντιπρόεδρος ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Χαλκηδόνας Ζήσης Βαϊνάς και γραμματέας   η εντεταλμένη σύμβουλος κοινωνικής πολίτικης παιδείας και αθλητισμού  του δήμου Ωραιοκάστρου Χριστίνα Ζάπρα.

Ο  δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης τάχθηκε υπέρ της   επανεκκίνησης του ΚΕΚ Νεφέλη  υπογραμμίζοντας την ανάγκη να γυρίσει σελίδα η διαδημοτική επιχείρηση δυτικής υπαίθρου.

«Πρέπει να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα.  Η πλειοψηφία όσων συμμετέχουν ως εκπρόσωποι στο διαδημοτικό όργανο είναι νέοι άνθρωποι με όραμα που μπορούν να συμβάλλουν στην επανεκκίνηση του  ΚΕΚ Νεφέλη» τόνισε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης υπογραμμίζοντας την ανάγκη ύπαρξης αγαστής διαδημοτικής συνεργασίας ανάμεσα στους όμορους  δήμους Χαλκηδόνας και Ωραιοκάστρου που συμμετέχουν στην  διαδημοτική επιχείρηση ΚΕΚ Νεφέλη. «Εκτιμώ ότι οι αποφάσεις μας πρέπει να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή απήχηση καθώς μόνος στόχος πρέπει είναι το καλό το τόπου μας» τόνισε.

Ο δήμαρχος Δέλτα υποστήριξε ότι το ΚΕΚ Νεφέλη, μπορεί να παίξει σπουδαίο ρόλο στο επίπεδο της επιμόρφωσης, της στήριξης και των συμβουλευτικών πρακτικών «μέσα από κανόνες και αρχές που οφείλουμε να τηρούμε ακολουθώντας πιστά τους κώδικες και τη νομοθεσία που διέπουν τη λειτουργία του ΚΕΚ».

Υπέρ των διαδημοτικών συνεργασιών τάχθηκε και ο δήμαρχος Χαλκηδόνας Σταύρος Αναγνωστόπουλος στηρίζοντας τον δήμαρχο Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη.

«Χρειάζεται νέα διάσταση στην λειτουργία του ΚΕΚ Νεφέλη και θα την στηρίξουμε αρκεί να επιτελέσει το ρόλο για τον οποίο έχει δημιουργηθεί», τόνισε ο κ Αναγνωστόπουλος.

Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος του διαδημοτικού οργάνου αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και τοπικής οικονομίας του δήμου Δέλτα, Φάνης Αλμπάνης ευχαρίστησε το σώμα των ορισμένων εκπροσώπων του διαδημοτικού οργάνου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.

Το διαδημοτικό όργανο θα συνεδριάσει για τον ορισμό των νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΚΕΚ Νεφέλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *