Κέρδισε τη μάχη με τον χιονιά ο Δήμος Χαλκηδόνος

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Κέρδισε τη μάχη με τον χιονιά ο Δήμος Χαλκηδόνος – Τα εύσημα του Δημάρχου Στ. Αναγνωστόπουλου  σε όσους βοήθησαν στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας 

Απόλυτα έτοιμος αποδείχτηκε ο Δήμος Χαλκηδόνος στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, που έπληξε τα τελευταία 24ωρα πολλές περιοχές της χώρας, καθώς δεν παρουσιάστηκαν σοβαρά προβλήματα και το κεντρικό οδικό δίκτυο του Δήμου αλλά και οι κεντρικοί οδικοί άξονες όλων των οικισμών παρέμειναν ανοικτοί.

Ο σχεδιασμός της διοίκησης μπήκε σε εφαρμογή από το πρωί του Σαββάτου και η κινητοποίηση όλου του μηχανισμού του Δήμου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Σταύρο Αναγνωστόπουλο υπήρξε άμεση και αποτελεσματική.

«Δώσαμε εξετάσεις κόντρα στην κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή μας τα τελευταία 24ωρα και τις περάσαμε με επιτυχία, αποδεικνύοντας ότι με καλή οργάνωση και προετοιμασία μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας απέναντι στον πολίτη», τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του Δήμου Χαλκηδόνος, το οποίο έδωσε και εξακολουθεί να δίνει μία μεγάλη “μάχη” ενάντια στον χιονιά και τον παγετό. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι εργάστηκαν νυχθημερόν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας για την υπομονή και την κατανόηση που επέδειξαν», είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος τονίζοντας ότι «με τη συνεργασία σύσσωμης της διοίκησης του Δήμου, καθώς και όλων των προέδρων των κοινοτήτων δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα και παρασχέθηκε κάθε βοήθεια στους δημότες που είχαν ανάγκη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *