KOUFALIA CUP 2022-Μια ακόμα εξαιρετική διοργάνωση

Το KOUFALIA CUP 2022 ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!

Το συγκεκριμένο τουρνουά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να εδραιωθεί στο ιδιαίτερα σκληρό και άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον του και να είναι πραγματικά Διεθνές, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου εκατό  αθλητές από ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ , ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΚΥΠΡΟ, ΤΣΕΧΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ , ΟΥΚΡΑΝΙΑ! κτλ, οι οποίοι αγωνίστηκαν σκληρά για εννέα ημέρες,  θέλοντας να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους και να χτίσουν την καριέρα τους. 

Κοντά τους, δεκάδες προπονητές και εκατοντάδες γονείς που τους συνόδευαν, οι οποίοι έζησαν με αγωνία και ένταση τους αγώνες κι έδωσαν το δικό τους χρώμα στον περιβάλλοντα χώρο των γηπέδων αλλά και στη μικρή πόλη των Κουφαλίων! Επίσης τη φετινή διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος επωνύμων.

Να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Χαλκηδόνος κ. Αναγνωστόπουλο, τον πρόεδρο της ΕΦΟΑ κ. Σταματιάδη , τον έφορο αγωνιστικού κ. Αθαναηλίδη , τον μέγα χορηγό του τουρνουά κ. Μ. Χριστοδούλου που παρευρέθηκαν στους αγώνες , αλλά και το πλήθος παραγόντων και προπονητών τένις που έδωσαν το παρόν , τους θεατές που ήρθαν από τα Κουφάλια , αλλά και τις γύρω περιοχές και φυσικά τους 96 αθλητές και τους συνοδούς τους που πήραν μέρος στη διοργάνωση και είχαν άψογη συμπεριφορά!

Τέλος ως ΟΑ Κουφαλίων οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον επιδιαιτητή των αγώνων κ. Καζάνη Γεώργιο και στον φυσιοθεραπευτή της εθνικής κ. Μιχαλάκα Απόστολο , γιατί βοήθησαν τα μέγιστα για την άψογη διοργάνωση.

Όπως τόνισε ο διευθυντής του KOUFALIA CUP κύριος Δημήτρης Γκογκίδης, «τα κέρδη για το δήμο Χαλκηδόνος από αυτήν τη Διεθνή διοργάνωση (ιδιαίτερα για τη Χαλκηδόνα και τα Κουφάλια) είναι πολλά!

Δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός  ότι σε μια μικρή αγορά όπως των Κουφαλίων και της Χαλκηδόνας  έρχονται για δέκα ημέρες εκατοντάδες άνθρωποι υψηλού βιοτικού επιπέδου οι οποίοι θα ξοδέψουν για να κοιμηθούν, να φάνε, να διασκεδάσουν στα καφέ και στα μπαράκια, να βάλουν καύσιμα, να πλύνουν τα ρούχα τους στα καθαριστήρια και να ψωνίσουν γενικότερα.

Τα δεκαπέντε τελευταία χρόνια, έρχονται σε μια επαρχιακή πόλη άνθρωποι υψηλού μορφωτικού, κοινωνικού, οικονομικού και πολιτιστικού επιπέδου . Φυσικά το συγκεκριμένο γεγονός μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για την τοπική κοινωνία.

Αθλητές ,γονείς, προπονητές και θεατές , είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για την άρτια διοργάνωση.

Ελπίζω να καταφέρουμε και του χρόνου να διοργανώσουμε με την ίδια αποτελεσματικότητα το Διεθνές τουρνουά , έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να φεύγουν απ’ την μικρή μας πόλη με τις καλύτερες εντυπώσεις και να μας διαφημίσουν σ’ ολόκληρο τον κόσμο!»

Για την ιστορία να αναφέρουμε τα αποτελέσματα των τελικών του KOUFALIA CUP 2022

ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΙΩΝ:

1ος  νικητής  Stefanos POURNAROPOULOS  Greece

2ος  νικητής   Ioannis SAKKAS          Greece

3/4

Konstantinos KARPOUZAS    Greece

Alexandros VASILIADIS       Greece

ΜΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ:

1η νικήτρια         Eleni TSETSOU      Greece

2η νικήτρια         Justyna STRYKOVÁ   Czech Republic

3/4

Maria BATINIC     U.S.A.

Theodora LIAPI    Greece

ΔΙΠΛΟ ΑΓΟΡΙΩΝ:

1οι νικητές         Nikolaos CHATZIAVRAAM Greece

Stefanos POURNAROPOULOS Greece

2οι νικητές          Ioannis SAKKAS   Greece

Aristotelis THEOCHARIS Greece

3/4

Nikolaos Iordanis KITSIOS   Greece

Thomas ZISAKOS   Greece

3/4

Dimitrios MELISSOGLOU   Greece

Georgios MITALAS    Greece

ΔΙΠΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ:

1ες νικήτριες    Eleni CHATZIAVRAAM Greece

EIRINI MARIA TSAKIRI Greece

2ες νικήτριες    Evgenia SISKOUSTRATILATI Greece

Eleni TSETSOU Greece

3/4        Theodora LIAPI Greece

Melina ZOUMPOULAKI Greece

3/4        Andromachi BARMPAGIANNI Greece

Theodora KOUSIOU Greece