Κουφάλια:2η γιορτή Θέρους Πολιτιστικού συλλόγου “Μακεδονία”(φώτο-vid)

Κουφάλια:2η γιορτή Θέρους Πολιτιστικού συλλόγου “Μακεδονία”(φώτο-vid)

therosΜε μεγάλη επιτυχία έγινε χθες βράδυ στα Κουφάλια η 2η γιορτή θέρους που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός σύλλογος Κουφαλίων “Μακεδονία

Μια γιορτή με τίτλο “Να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι” που συμβολίζει την διαδικασία από την σπορά έως το ψωμί.

“Προσπαθούμε με εργαλεία της εποχής να παρουσιάσουμε πως οι πρόγονοι μας έφτιαχναν το ψωμί της οικογένειας” είπε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ.Τζίκας στην ομιλία του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Β’ Περιφέρειας Θες/νίκης κ.Βαρδαλής, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Γιουτίκας ενώ τον Δήμο Χαλκηδόνος εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος κ.Μηντσιούδης.

Παρόντες ήταν επίσης ο πρώην Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ.Νικόπουλος,ο πρόεδρος Δημοτικής ενότητας Κουφαλίων κ.Παπαχρηστούδης, ο αρχηγός της παράταξης “Ενεργοί Δημότες” κ.Κυριακίδης. ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ.Ταξιάρχης, οι πρώην αντιδήμαρχοι κ.Τζήκας και κ.Κατσούκας ,ο Δημοτικός σύμβουλος κ.Μηντζαρίδης και ο τοπικός σύμβουλος κ.Σαραφίδης.

[divide icon=”circle” color=”#”]

ΣΗΜ1: Πατήστε πάνω σε μια εικόνα για μεγέθυνση και στο πλαίσιο που θ ανοίξει περιηγηθείτε πατώντας τα βελάκια δεξιά-αριστερά ή πατώντας ξανά την εικόνα για να εμφανιστεί η επόμενη.

ΣΗΜ2:Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να αφαιρεθεί κάποια φωτογραφία ή βίντεο, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@e-koufalia.gr ή με τον σύλλογο.

[divide icon=”circle” color=”#”]

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Αθανάσιος Τζίκας

[divide icon=”circle” color=”#”]

[divide icon=”circle” color=”#”]

DSC_0044DSC_0060DSC_0063DSC_0079DSC_0074DSC_0088DSC_0104DSC_0116

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *