Κουφάλια:”ΑΡΙΩΝΑΣ”-Ανασκόπηση αθλητικής χρονιάς

13262141_893164467472753_1940041094_oΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΑΡΙΩΝΑΣ» ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Ο Αθλητικός Όμιλος ΑΡΙΩΝΑΣ Κουφαλίων ιδρύθηκε τον Απρίλιο 2010 από μια ομάδα ανθρώπων που αγαπά τον αθλητισμό και πίστευε ότι μπορεί να δώσει τα εχέγγυα για καλύτερες συνθήκες και αγωνιστικές επιδόσεις στη νεολαία της ευρύτερης περιοχής των Κουφαλίων. Ξεκινήσαμε σιγά – σιγά και χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότεροι γονείς μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Φτάσαμε λοιπόν σήμερα και ο σύλλογος αποτελεί μια αθλητική κυψέλη που αριθμεί περίπου στα 230 παιδιά στα τμήματα Κλασσικού Αθλητισμού και Ενόργανης – Ρυθμικής Γυμναστικής. Η διάθεση της διοίκησης για έργο, η επιλογή των κατάλληλων προπονητών που με τις γνώσεις τους αναδεικνύουν το ταλέντο των παιδιών μας , καθώς και η αγάπη και το μεράκι όλων για δουλειά, με επίκεντρο το παιδί, έφεραν αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.

Κλασσικός Αθλητισμός

13225125_1199450283408436_880606951_oΜεγάλες επιτυχίες είχε ο ΑΡΙΩΝΑΣ Κουφαλίων με το τμήμα στίβου τόσο σε διασυλλογικά όσο και στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Οι καταπληκτικές εμφανίσεις των νεαρών αθλητών και αθλητριών του συλλόγου είχαν σαν αποτέλεσμα ο σύλλογος να συγκεντρώσει 135 βαθμούς στα διασυλλογικά πρωταθλήματα της Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης που ήταν και η υψηλότερη βαθμολογία από ιδρύσεως του συλλόγου. Όλοι οι αγωνιζόμενοι έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό αλλά κάποιοι ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους όπως η Καρδογύρου Φιλιώ, Μπιζίκη Εβελίνα, Χατζηαρχοντίδου Αγγελική, Μαλλκάζ Στυλιανή, Μοσχίδου Μαριάννα, Μοσχίδου Αλεξάνδρα, Πηγούνη Μαρία, Περχανίδου Παρασκευή, Γκιόση Στυλιανή, Κατσαρού Κωνσταντίνα, Κίρτσιος Χρήστος Μαραγκός Αλέξανδρος και Αγγελής Κωνσταντίνος.

Το 2016 ήταν η χρονιά του Κίρτσιου Χρήστου, όπου στο Βόρειο όμιλο του πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων που διεξήχθη στην πόλη της Καβάλας, κατετάγη τρίτος τόσο στο άλμα σε μήκος όσο και στο τριπλούν με εξαιρετικές επιδόσεις και έβαλε τα θεμέλια για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Ακόμη στο σύλλογο υπάρχουν τμήματα υποδομής, όπου οι μικροί αθλητές και αθλήτριες καθοδηγούνται από πεπειραμένους προπονητές και με την ποιοτική δουλειά που γίνεται αναμένεται να ξεπεταχτούν και άλλα ταλέντα, έτσι ώστε, να υπάρχει συνέχεια στο σύλλογο.

Διοργανώσαμε αναπτυξιακούς αγώνες στίβου σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκηδόνος καθώς και το πρόγραμμα Kid’s Athletics για παιδιά μικρής ηλικίας, στο Δημοτικό Στάδιο Κουφαλίων.

Ενόργανη & Ρυθμική Γυμναστική.

13223576_10210099563155653_249941030_oΤα τμήματα Ενόργανης & Ρυθμικής γυμναστικής συμμετείχαν τον Μάιο στην «Γυμναστράδα 2016» του Δήμου Θεσσαλονίκης με πέντε τμήματα, και εντυπωσίασαν με τα καταπληκτικά προγράμματα που παρουσίασαν. Επίσης συμμετείχαν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χαλκηδόνος. Καθιερώσαμε και διοργανώσαμε την Χριστουγεννιάτικη γιορτή των τμημάτων και στο τέλος κάθε αθλητικής χρονιάς κλείνουμε με την γιορτή του συλλόγου.

Η εμπιστοσύνη των γονέων, η διάθεση των παιδιών για δουλειά, οι γνώσεις και το μεράκι των προπονητών, μας δίνει τη χαρά να συνεχίσουμε δίνοντας τη δυνατότητα στη νεολαία μας για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *