Κουφάλια:”Art school and Art gallery”-Εναλλακτικός χώρος συνάντησης, έκθεσης και έκφρασης

Σας είχαμε ενημερώσει παλαιότερα (πατήστε ΕΔΩ) για τον νέο  μοντέρνο , εναλλακτικό χώρο συνάντησης, έκθεσης και έκφρασης  που ετοιμαζόταν να ανοίξει στα Κουφάλια.

Ο χώρος ετοιμάστηκε και  συναντήσαμε τον εμπνευστή και δημιουργό του  Art school and Art gallery” κ.Αχιλλέα Τσαπάρα  με τον οποίο κάναμε μια μικρή κουβέντα

Πως σας ήρθε η ιδέα να ξεκινήσετε αυτό τον μοναδικό για τα Κουφάλια χώρο;  

Ξεκινήσαμε την επιχείριση με την σύζυγο μου Δήμητρα το 2004.Στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός ποιοτικού, καλαίσθητου και ζεστού χώρου στον οποίο ο επισκέπτης να νιώθει ευχάριστα και όμορφα.

Στην πορεία η αγάπη μας για την τέχνη και η προσωπική αισθητική μας οδήγησαν το 2016 να επεκτείνουμε την δραστηριότητα μας στην δημιουργία μιας πινακοθήκης (art gallery) και ενός καλλιτεχνικού εργαστηρίου (art school) στον ίδιο χώρο του βιβλιοπωλείου.

Όταν λέμε art school εννοούμε ότι παραδίδονται κάποια μαθήματα ; 

Ακριβώς.Στο χώρο μας παραδίδονται ταχύρυθμα μαθήματα ντεκουπάζ-ζωγραφικής-πηλού-χαλκού-αγιογραφίας-κοπτικής ραπτικής κα.Υπάρχουν τμήματα παιδικά,ενηλίκων,αρχαρίων και προχωρημένων, καθώς και ιδιαίτερα μαθήματα στο ντεκουπάζ προσαρμοσμένα στον ελεύθερο χρόνο του κάθε ενδιαφερόμενου.

Σκέφτεστε και κάτι περισσότερο μελλοντικά; 

Κάτι έχουμε στο μυαλό μας ναι.Η εμμονή μας στην ποιότητα και την αξιοπιστία επιφυλάσσουν στο μέλλον και άλλες καινοτόμες εκπλήξεις.

Θα θέλατε να προσθέστε κάτι κλείνοντας ; 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας έδωσαν απλόχερα όλα αυτά τα χρόνια και μας κάνουν να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

 

Να τονίσουμε επίσης ότι νέοι συγγραφείς και μη κάθε ηλικίας, μπορούν να βρεθούν στο Art school and Art gallery, να συζητήσουν, να προβληματιστούν και να δημιουργήσουν. Nα παρουσιάσουν πράγματα που κάνουν, να ανταλλάξουν απόψεις γι’αυτά, να υποστούν κριτική απ’την ομάδα τους και να προχωρήσουν σε ιδέες και απόψεις με άξονα τα εικαστικά και τον πολιτισμό.

 “ Art school and Art gallery” 

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες  Εθν. αντίστασης 54 και στο τηλέφωνο: 23910-21190 από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-14:00, 17:00-21:00 και Σάββατο 8:00-14:00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *