Κουφάλια:Χωρίς νερό και πάλι οι εργατικές !!

 

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 13.25:Αποκαταστάθηκε η βλάβη.Επανήλθε η υδροδότηση

Κουφάλια:Χωρίς νερό και πάλι οι εργατικές !!

Μόλις χθες γράφαμε για τη συνάντηση των κατοίκων των εργατικών στα Κουφάλια με εκπροσώπους της ΔΕΥΑΧ για τα προβλήματα με τις συνεχόμενες διακοπές νερού.

Σήμερα νέο σοβαρό ηλεκτρολογικό πρόβλημα προέκυψε από το πρωί με αποτέλεσμα να υπάρχει διακοπή υδροδότησης.

Από το πρωί συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται στο σημείο προσπαθώντας να επιδιορθώσουν την βλάβη η οποία όμως αποδείχθηκε αρκετά σοβαρή και θα χρειαστούν ειδικά μηχανήματα.

Έχουν κληθεί και αναμένονται να καταφθάσουν καλαθοφόρο όχημα και ειδικός γερανός.Αυτή την ώρα (11.30) δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη για το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Απίστευτη ταλαιπωρία  ακόμα μια φορά για τους κατοίκους του οικισμού.

Σχετικά με το θέμα από αναγνώστη μας λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή

Δεν πέρασε μέρα από την χθεσινή συνάντηση(3 Ιουνίου 2018) που είχαν οι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών Κουφαλίων με τη διοίκηση της ΔΕΥΑΧ, σχετικά με τις συχνές διακοπές του νερού και ” ο δαίμων” της ΔΕΗ ξαναχτύπησε πάλι.

Από το πρωί της Δευτέρας ,4 Ιουνίου 2018, η υδροδότηση σταμάτησε πάλι, με αποτέλεσμα να λέμε το νερό νεράκι. Δεν ξέρω τι σόι αναβάθμιση του δικτύου έκανε η ΔΕΗ, όμως το πρόβλημα παραμένει και η ταλαιπωρία μας συνεχίζεται σε εντονότερο βαθμό.

Είναι αδιανόητο, στις μέρες που ζούμε, να μην έχουμε πρόσβαση στο σημαντικότερο κοινωνικό αγαθό, όπως είναι το νερό,και να μην μπορούμε να ρυθμίσουμε την καθημερινότητά μας: την καθαριότητά μας, την εκπλήρωση των βασικών βιοτικών μας αναγκών, τη διατροφή μας, την σωματική και ψυχική μας υγεία, τις κοινωνικές μας εκδηλώσεις και υποχρεώσεις, την ανάπαυσή μας και τόσα άλλα.

Την ίδια μας τη ζωή, δηλαδή!!! Δείξαμε κατανόηση και ιώβεια υπομονή, και σε διάρκεια και σε ένταση, όμως χωρίς ανάλογη ανταπόκριση. Αλλά μη κάνουν το λάθος και μας θεωρήσουν δεδομένους, γιατί οι αντοχές μας έχουν και τα όριά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *