Κουφάλια:Διέρρηξαν κεντρικό κατάστημα,φαρμακείο και επιχείριση στο ΒΙΠΑ-Το “πάρτι” συνεχίζεται

Κουφάλια:Διέρρηξαν κεντρικό κατάστημα,φαρμακείο και επιχείριση στο ΒΙΠΑ-Το “πάρτι” συνεχίζεται

Τα ξημερώματα άγνωστοι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί διέρρηξαν εμπορικό κατάστημα στον κεντρικό δρόμο των Κουφαλίων επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.Ο ιδιοκτήτης το πρωί αντίκρισε παραβιασμένη την είσοδο και αρκετά εμπορεύματα να λείπουν.Όλα αυτά σε απόσταση εκατό μέτρων από το αστυνομικό τμήμα Κουφαλίων !!

Στην προσπάθεια τους οι κλέφτες να διαφύγουν γρήγορα, χτύπησαν με ταχύτητα σε σαμαράκι πιο κάτω κοντά στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, με αποτέλεσμα κάποιες από τις κλεμμένες κούτες να πέσουν από το όχημα στο οποίο επέβαιναν.Παρόλα αυτά κατάφεραν και εξαφανίστηκαν.

Την προηγούμενη εβδομάδα ξημερώματα Σαββάτου , δύο κακοποιοί παραβίασαν την είσοδο φαρμακείου στα Κουφάλια και αφαίρεσαν την ταμιακή μηχανή.

Κλοπή για πολλοστή φορά έγινε επίσης πριν λίγες μέρες σε επιχείριση στο ΒΙΠΑ Κουφαλίων, ενώ στην Χαλκηδόνα κάτοικοι συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω δυο νεαρούς που μέρα μεσημέρι προσπάθησαν να διαρρήξουν κατοικία.

Το “πάρτι” στον Δήμο Χαλκηδόνος καλά κρατεί, με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες να βλέπουν τις περιουσίες τους να κάνουν φτερά.Όσοι δεν έχουν πέσει ακόμα θύματα απλά περιμένουν… την σειρά τους.

 

2 comments

  1. το ΤΤ Χαλκηδόνας θα μπορούσε με την δύναμη που έχει να βγάλει 2 και 3 περιπολικά extra αλλά ενισχύει καθημερινα 5-9 άτομα άλλες υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης( hot spot,φύλαξη Γαλλικού Ινστιτούτου,πεζοί τροχονόμοι στο κέντρο της πόλης)..καλά κάνουν και κλέβουν.Για το τοπικό ΑΤ…Κλαίνε και τα τσιμέντα..

  2. Αίσχος τπτ άλλο η αστυνομία δεν υπάρχει τέλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *