Κουφάλια:Διεθνές Βραβείο γεύσης και καινοτομίας για τη ΜΕΒΓΑΛ

Βραβείο γεύσης και καινοτομίας για τη ΜΕΒΓΑΛ

Με ένα διεθνές βραβείο επέστρεψε η ΜΕΒΓΑΛ από την διεθνή έκθεση Τροφίμων και Ποτών Anuga, που έγινε πρόσφατα στην Κολωνία της Γερμανίας και στην οποία η εταιρεία συμμετείχε με επιτυχία.

Πρόκειται για το γιαούρτι Harmony Gourmet με μέντα και dark chocolate, το οποίο βραβεύτηκε -μεταξύ 50 γιαουρτιών από όλο τον κόσμο- στο διεθνή διαγωνισμό γεύσης και καινοτομίας “Anuga Taste Innovation”.

Αυτή δεν ήταν η μόνη διεθνής διάκριση της εταιρείας για φέτος, αφού μέσα στο 2017 η ΜΕΒΓΑΛ ήταν η μοναδική ελληνική γαλακτοβιομηχανία που βραβεύτηκε με βραβείο καινοτομίας (Innovation Award Wabel 2017) για το Lactose Free γιαούρτι, στο Wabel Chilled & Dairy Summit, που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Παρίσι.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι εφτά προϊόντα με την υπογραφή της ΜΕΒΓΑΛ ξεχώρισαν στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2017 (Superior Taste Award 2017), την ετήσια διοργάνωση του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας -iTQi- με έδρα τις Βρυξέλλες.

Η στρατηγική εξαγωγών της εταιρείας προβλέπει επέκταση της κατηγορίας γιαούρτης σχεδιάζοντας και κυκλοφορώντας προϊόντα εξειδικευμένα (όπως στις κατηγορίες breakfast, lactose free και desserts), παράλληλα με τις πιο παραδοσιακές προϊοντικές επιλογές που έχουν κερδίσει εδώ και χρόνια το κοινό  στο εξωτερικό. Έτσι καλύπτει τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις που υπαγορεύουν νόστιμα ποιοτικά προϊόντα, με υψηλή προστιθέμενη αξία.

Τα μερίδια αγοράς στις ευρωπαϊκές αγορές είναι σημαντικά και σήμερα (σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat) το 20% των γιαουρτιών που εξάγει η Ελλάδα ανά τον κόσμο, δηλαδή 1 στα πέντε γιαούρτια, είναι παραγωγής ΜΕΒΓΑΛ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *