Κουφάλια:Έκλεψε τσαντάκι αλλά κατόρθωσε να διαφύγει

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη που μας πέρασε στη λαϊκή των Κουφαλίων.Όλα ξεκίνησαν όταν μικροπωλητής που είχε τον πάγκο του μπροστά στην τράπεζα Πειραιώς, κατάλαβε ότι ξαφνικά λείπει το τσαντάκι του που είχε μέσα αρκετά χρήματα.

Αμέσως άρχισε να φωνάζει και συνάδελφοι του εντόπισαν άνδρα  Ρομά να προσπαθεί να διαφύγει γρήγορα από το σημείο.Όταν τον κάλεσαν να σταματήσει αυτός άρχισε να τρέχει και κατευθύνθηκε στο αμάξι του που το είχε παρκάρει απέναντι από την πιάτσα ταξί.

Μόλις πρόλαβε να κάτσει στη θέση του οδηγού δύο  μικροπωλητές τον πρόλαβαν και όπως μας περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές προσπαθώντας να τραβήξουν το τσαντάκι.Παρόλα αυτά ο δράστης κατόρθωσε να βάλει μπροστά την μηχανή και ξεκίνησε με μεγάλη ταχύτητα.Οδηγώντας επικίνδυνα κατάφερε να διαφύγει, ενώ παραλίγο να παρασύρει τον ένα από τους δύο μικροπωλητές.

Στην αστυνομία προσήχθη από άνδρες του Α.Τ. Κουφαλίων που κατέφθασαν λίγη ώρα αργότερα, γυναίκα που  θεωρήθηκε ύποπτη ως συνεργός του δράστη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *