Κουφάλια:Φινάλε για το 11ο  Διεθνές πρωτάθλημα τένις  KOUFALIA CUP

KOUFALIA CUP 2018

Φινάλε για το 11ο  Διεθνές πρωτάθλημα τένις  KOUFALIA CUP.  Το KOUFALIA CUP 2018 ολοκληρώθηκε μετά από οκτώ ημέρες έντονης αγωνιστικής  δράσης  . Οι αθλητές και οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν στα γήπεδα των Κουφαλίων και προέρχονταν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και από πολλές χώρες του εξωτερικού ,χάρισαν στους θεατές ένα υπέροχο «τενιστικό» θέαμα.

Οι πάντα καινοτόμοι και εφευρετικοί  άνθρωποι του ΟΑ Κουφαλίων ξεκίνησαν τη φετινή διοργάνωση με δύο πολύ όμορφες εκδηλώσεις. Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου συνέδεσαν τον 1ο Koufalia Hill Race (αγώνας δρόμου μέσα στο δάσος) με το άθλημα του τένις. Ο αγώνας που είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε μέσα από τα γήπεδα του τένις και όλες οι δράσεις είχαν σχέση με το τένις. Στη συνέχεια παρατέθηκε δεξίωση (Welcome Gala) για όλους τους αθλητές, γονείς, προπονητές και επίσημους στην πισίνα του Hotel Maison.

Οι αθλητές –τριες  που αγωνίστηκαν στο KOUFALIA CUP αλλά και οι συνοδοί τους έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις  από τα άριστα γήπεδα και την οργάνωση του ΟΑ Κουφαλίων αλλά και την όλη φιλοξενία των ανθρώπων της μικρής μας πόλης.

Ο πρόεδρος του ΟΑ Κουφαλίων κ. Δημήτρης Γκογκίδης τόνισε ότι: « όλα τα μέλη του Koufalia tennis club θα συνεχίσουν με την ίδια αφοσίωση να αναπτύσσουν το άθλημα και να βελτιώνουν τις εγκαταστάσεις του Ομίλου έτσι ώστε κάθε χρόνο να γίνονται καλύτερες. Άλλωστε  τα οφέλη για το δήμο Χαλκηδόνος από αυτή τη Διεθνή διοργάνωση (ιδιαίτερα για τη Χαλκηδόνα και τα Κουφάλια) είναι πολλά!

Δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός  ότι σε μια μικρή αγορά όπως των Κουφαλίων και της Χαλκηδόνας, που δεν είναι τουριστικός προορισμός,  έρχονται για δέκα ημέρες περισσότεροι από τριακόσιοι άνθρωποι υψηλού βιοτικού επιπέδου οι οποίοι θα ξοδέψουν για να κοιμηθούν, να φάνε, να διασκεδάσουν στα καφέ και στα μπαράκια ,να βάλουν καύσιμα και να ψωνίσουν γενικότερα.

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη του ΟΑ Κουφαλίων ,στη διοίκηση αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου Χαλκηδόνος για την εξαιρετική εικόνα των γηπέδων και του χώρου πέριξ αυτών».

Για την ιστορία να αναφέρουμε τα αποτελέσματα  των τελικών:

ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΙΩΝ: 

1ος  νικητής       BASILIS VOLTIRAKIS  GREECE

2ος  νικητής       CHRISTOS NIKOLOULIS  GREECE

ΜΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ:

1η νικήτρια         ATHINA PITTA   GREECE

2η νικήτρια         ANDREA ALEXANDRA LILA ROMANIA

ΔΙΠΛΟ ΑΓΟΡΙΩΝ:

1οι νικητές      CHRISTOS NIKOLOULIS   GREECE

EVANGELOS   KYPRIOTIS    GREECE

2οι νικητές        FOTIOS ANDREAS ANTONIADIS      GREECE

KONSTANTINOS TERLEMES   GREECE

 

ΔΙΠΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ:

1ες   νικήτριες             MARIA GEORGIADOU   GREECE

ATHINA PITTA   GREECE

2ες   νικήτριες             ELENI KOSTAKI   GREECE

KATERINA ZAFIROPOULOU   GREECE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *