Κουφάλια:Γιορτή Αγάπης πολιτιστικού συλλόγου “Αριστοτέλης”

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Κουφαλίων «Αριστοτέλης» μέσα σε έντονα γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποίησε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 τη χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης με μεγάλη επιτυχία.

Τη γιορτινή ατμόσφαιρα πλαισίωσαν ήθη και έθιμα του Δωδεκαημέρου που μας ταξίδεψαν στο χώρο και στο χρόνο, «τότε που απαντήθηκαν ο άνθρωπος, η γη και ο Θεός» και έφεραν τα Χριστούγεννα ένα βήμα πιο κοντά στις καρδιές μας με οδηγό την ελληνική παράδοση.

Μικροί και μεγάλοι χορευτές με αφηγήσεις, παραδοσιακά δρώμενα, καλικάτζαρους και ξωτικά, κάλαντα, ευχές και παινέματα, χορούς και τραγούδια μας ευχήθηκαν χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά και χάρισαν σε όλους τους θεατές μια μοναδική, μαγευτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η επίσκεψη του Άη Βασίλη που μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η χοροδιδάσκαλος κα Συμεωνίδου Μαίρη ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους του Δήμου, των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων για την παρουσία τους, καθώς και όλους όσους στηρίζουν οικονομικά και ηθικά κάθε δράση του συλλόγου. Ιδιαίτερα συνεχάρησαν τα παιδιά που συμμετείχαν, για την προσπάθεια που κατέβαλαν και ευχαρίστησαν τους γονείς τους, που τίμησαν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή με την παρουσία τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης υπήρχε πλούσιος μπουφές με εδέσματα, που απόλαυσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, προσφορά των γυναικών- μελών του συλλόγου.

Την Χριστουγεννιάτικη γιορτή εκ μέρους του Δήμου Χαλκηδόνος τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος κ. Μηντσιούδης Μαυρουδής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *