Κουφάλια:Κοπή πίτας “ΑΡΙΩΝΑ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ «ΑΡΙΩΝΑΣ» ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 ο Αθλητικός Όμιλος «ΑΡΙΩΝΑΣ» Κουφαλίων, πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας και τον ετήσιο χορό του, στην ζεστή και φιλόξενη αίθουσα δεξιώσεων Νούφαρα στο Βαθύλακο. Η παρουσία των γονέων, των παιδιών, των φίλων του Ομίλου και φυσικά των αθλητών συνέθεσαν μια ζεστή, φιλική, οικογενειακή ατμόσφαιρα στη γιορτή, γεμάτη από μηνύματα για τις ΑΞΙΕΣ του αθλητισμού.
Τους παρευρισκομένους χαιρέτισε και καλωσόρισε η Γενική Γραμματέας του συλλόγου κ. Μαίρη Συμεωνίδου, που έκανε αναφορά στη λειτουργία του συλλόγου, στα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς και ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. «Υγεία, Δύναμη, Ενδιαφέρουσες Αθλητικές Συναντήσεις, Πρόοδο σε όλους τους τομείς για τα παιδιά και τους αθλητές, Καλή Χρονιά και Ευημερία για όλους».
Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Στέφανο Κοτρίδη.
Κατόπιν έγιναν οι βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών που εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους μέσα στο 2016.
Βραβεύτηκε o Κύρτσιος Χρήστος για την 3η θέση στο άλμα σε μήκος και τριπλούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων Α΄ που έγινε τον Μάιο 2016 στην πόλη της Καβάλας καθώς και οι αθλητές και αθλήτριες Καρδογύρου Φιλιώ, Μπιζίκη Εβελίνα, Περχανίδου Παρασκευή, Μοσχίδου Μαριάννα, Κατσαρού Κωνσταντίνα, Μαλλκάζ Στέλλα, Μαραγκός Αλέξανδρος και Αγγελής Κωνσταντίνος για τις διακρίσεις στα διασυλλογικά πρωταθλήματα στίβου της Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Κυριακίδης Φώτης.
Ακολούθησε ο χορός του συλλόγου με παραδοσιακό και λαϊκό πρόγραμμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *