Κουφάλια:Κοπή πίτας ΜΕΒΓΑΛ

Παρουσία των μετόχων- Κας Μ.Χατζάκου, του προέδρου κ.Αντωνιάδη Χριστόδουλου,εκπροσώπων από Αθήνα της Mig και της Δέλτα- και εργαζομένων, έγινε και φέτος η καθιερωμένη κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΜΒΓΑΛ.

Σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα διοίκηση και εργαζόμενοι αντάλλαξαν ευχές, με το φλουρί να πηγαίνει στο τμήμα πωλήσεων.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα η εταιρία έλαβε μέρος στη SIAL 2016, μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων, που έγινε στο Παρίσι.

Επισφράγιση νέων συνεργασιών, ολοκληρωμένες προϊοντικές προτάσεις αλλά και μία πρωτότυπη ελκυστική παρουσία συνέθεσαν την συμμετοχή της ΜΕΒΓΑΛ

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν ουσιαστικές συζητήσεις, τόσο με εκπροσώπους μεγάλων εμπορικών οίκων όσο και του λιανεμπορίου, και τέθηκαν οι βάσεις για επέκταση της εξαγωγικής δραστηριότητας της εταιρείας κυρίως σε χώρες της Μ. Ανατολής, σε Ισραήλ, Benelux και Ρουμανία, αλλά και διεύρυνση της παρουσίας της σε Αμερική και Αυστραλία. Παράλληλα, επισφραγίστηκε η συνεργασία που έχει ξεκινήσει στην Κορέα, όπου εδώ και λίγους μήνες εξάγεται αυθεντικό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ.

Η εταιρεία παρουσίασε στο διεθνές κοινό πρωτότυπες ιδέες, στις κατηγορίες γιαούρτης και τυροκομικών, που ανταποκρίνονται  απόλυτα στις τελευταίες τάσεις για μια ισορροπημένη διατροφή με νόστιμα και υγιεινά προϊόντα προστιθέμενης αξίας.

Το περίπτερό της αποτέλεσε πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες, καθώς το ενδιαφέρον δεν ήταν μόνο επιχειρηματικό αλλά και γαστρονομικό.  Στην εντυπωσιακή κουζίνα του οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέες προτάσεις για τη χρήση των παραδοσιακών τυριών ΜΕΒΓΑΛ στη μαγειρική, αλλά και να δημιουργήσουν τους δικούς τους απολαυστικούς συνδυασμούς με ελληνικό γιαούρτι και toppings της αρεσκείας τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *