Κουφάλια:Μικρής έκτασης φωτιά από ρίψη κροτίδων

Μικρής έκτασης φωτιά σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ σε οικόπεδο απέναντι από το Γυμνάσιο-Λύκειο Κουφαλίων και δίπλα σε κατοικίες..Σύμφωνα με κατοίκους η φωτιά σημειώθηκε από ρίψη κροτίδων που έγινε από παρέα νεαρών που ” συχνάζει” τις βραδυνές ώρες στον χώρο του σχολικού συγκροτήματος.

Η φωτιά τέθηκε γρήγορα  υπό έλεγχο ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα υδροφόρα της ΔΕΑΥΧ με τον κ.Κοκαρίδη, ένα πυροσβεστικό όχημα από την Π.Υ. Γιαννιτσών καθώς και περιπολικό της αστυνομίας.

Σύμφωνα με καταγγελίες από γείτονες ο  χώρος του σχολείου έχει γίνει “στέκι” και κάθε βράδυ συγκεντρώνονται νεαροί όπου ανεξέλεγκτοι κάνουν ότι θέλουν.

Με την ευκαιρία του συμβάντος να υπενθυμίσουμε στους υπεύθυνους του Δήμου Χαλκηδόνος την υποχρέωση τους σύμφωνα με τον νόμο για τα ακαθάριστα εγκαταλελειμμένα  οικόπεδα ιδιωτών για τα οποία οι ιδιοκτήτες τους δεν ενδιαφέρονται αν έχουν μετατραπεί σε ζούγκλες ή όχι.

Θα έχει ενδιαφέρον να μας πουν από το Δήμο Χαλκηδόνος πόσα πρόστιμα έχουν επιβληθεί τα τελευταία χρόνια σ αυτούς τους οικοπεδούχους.Ως συνήθως θα πρέπει να γίνει το κακό πρώτα…

Σ.Η.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *