Κουφάλια:Νέο βραβείο για τη ΜΕΒΓΑΛ

Νέο βραβείο για τη ΜΕΒΓΑΛ!

Άλλη μία διάκριση έλαβε η εταιρεία στα πλαίσια του Super Market Forum 2017, που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου το διήμερο 3 και 4 Νοεμβρίου 2017. Αυτή τη φορά η βράβευση αφορούσε τις συνολικές επιδόσεις της ΜΕΒΓΑΛ στην παγκόσμια αγορά και συνδυάστηκε με την επιλογή της Αντιπροέδρου & Διευθύνουσας Συμβούλου, κας Μαίρης Χατζάκου,ως«ΓυναίκαΕπιχειρηματίαςτηςΧρονιάς».

Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης είχε το κλαδικό περιοδικό «Ο Κόσμος του Σούπερ Μάρκετ» και συμμετείχαν εκπρόσωποι των παραγωγικών κλάδων και φορείς της αγοράς.

Η κα Χατζάκου στο σύντομο χαιρετισμό της κατά την παραλαβή του βραβείου τόνισε ότι τα προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ έχουν ξεχωρίσει στις αγορές του εξωτερικού κερδίζοντας πρωτιές και διακρίσεις. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Mέσα στο 2017, 9 προϊόντα με την υπογραφή της ΜΕΒΓΑΛ βραβεύτηκαν για τη γεύση και την καινοτομία τους, στο Βέλγιο, στο Παρίσι, και πιο πρόσφατα στην Κολωνία, με το βραβείο που κερδίσαμε για το «Harmony Gourmet με μέντα και dark chocolate» στην διεθνή έκθεσηAnuga
Σήμερα το 20% των γιαουρτιών που εξάγει η Ελλάδα ανά τον κόσμο, δηλαδή 1 στα πέντε γιαούρτια, είναι παραγωγής ΜΕΒΓΑΛ!Οι κύριοι πυλώνες των εξαγωγικών δραστηριοτήτων μας είναι οι αγορές της Γερμανίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Αγγλίας, Αυστρίας, Νορβηγίας, όπου κατέχουμε σημαντικά μερίδια αγοράς.Διαθέτουμε όλα τα εχέγγυα για τους πελάτες και συνεργάτες μας: υψηλή ποιότητα, αξίες σαν εταιρεία, κοινωνικό πρόσωπο και σημαντική ιστορία στην ελληνική επιχειρηματικότητα. Με επενδύσεις που αγγίζουν τα 5 εκ. ευρώ την επόμενη διετία 2017-2018, η εταιρεία μας ευελπιστεί να διευρύνει περαιτέρω την παρουσία της στην εγχώρια και διεθνή αγορά.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *