Κουφάλια:Σαρώνει τα ρεκόρ η Εμμανουηλίδου του ΓΑΣ-Στίβος!

Με 4 μετάλλια επέστρεψε η ομάδα στιβου του ΓΑΣ από τα ΓΡΕΒΕΝΑ όπου διεξήχθησαν οι αγώνες στίβου ΑΧΙΛΛΕΙΑ 2018.

Ανεπανάληπτη εμφάνιση από την Πολυνικη ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ. Δυο αγωνίσματα δύο χρυσά. Αγωνίσθηκε στα 100μ. Γυναικών όπου με 12″14(ηλ.χρ.)συνέτριψε το προηγούμενο ατομικό της ρεκόρ (12″45) και πήρε την 1η θέση. Η επίδοση 12’14 είναι η κορυφαία επίδοση στη ΕΛΛΑΔΑ που επιτυγχάνεται από αθλήτρια κατηγορίας Κ18 και η Πολυνικη είναι στην κατηγορία Κ16 και μόλις 15 ετών. Αμέσως μετά αγωνίσθηκε στο άλμα εις μήκος γυναικών όπου και εκεί πήρε το χρυσό μετάλλιο με 5.40μ.

Στα 400μ. Ανδρών αγωνίσθηκε ο Άγγελος ΡΕΙΖΑΚΗΣ. Ήταν συγκλονιστικός και στην παρθενική του εμφάνιση σ’ αυτήν την απόσταση με αντιπαλους μεγαλύτερους κατάφερε μα πάρει το χάλκινο μετάλλιο. Το αγώνισμα των 400μ. διεξήχθη σε 2 σειρές. Ο Άγγελος έτρεξε στη δυνατή σειρά και ο χρόνος του ήταν 54″20.
Το 4ο μετάλλιο της ομάδας το κατέκτησε ο ΚΟΛΛΑΡΟΣ Χρήστος στη σφαιροβολια. Αν και η βαλβίδα ήταν σε άσχημη κατάσταση ο Χρήστος πήρε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.
Η Βαλεια ΚΟΥΡΤΑ αγωνίσθηκε στα 150μ. Κ16. Εκανε πολύ καλή εμφάνιση αφήνοντας ελπίδες για το μέλλον.

Το ίδιο ελπιδοφόρα ήταν η εμφάνιση και της μικρής μας Νικολέτας ΜΙΧΑΗΛΊΔΟΥ. Η 12χρονη αθλήτρια αγωνίσθηκε στο άλμα εις μήκος. Είχε όλα τα άλματα της πάνω από 4.50μ. με καλύτερο το 4.61μ. Σίγουρα έχει όλο το πακέτο για την ανάλογη συνέχεια.

5 αθλητές 4 μετάλλια λοιπόν και όλα τα μπράβο στις υπέροχες προπονήτριες Κατερίνα ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ και Νικολέτα ΒΕΛΑΝΗ.
Επόμενος σταθμός για την ομάδα του ΓΑΣ-Στίβος την Τετάρτη 30 Μαΐου στην Έδεσσα για το GRAND PRIX στιβου ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑ 2018.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *